TAPAHTUMAT

Järjestämme jatkuvasti erilaisia workshoppeja, luentoja, syventäviä tunteja ja kursseja. Olet sydämellisesti tervetullut oppimaan uutta, syventämään, inspiroitumaan ja pohtimaan elämää kanssamme. 

Takkahuonejooga + Sauna by Löyly & Roots Helsinki

Tule aloittamaan viikonloppusi joogaamalla ja saunomalla! Lempeän lämpöinen aloitus kiireettömään viikonloppuun meren välittömässä läheisyydessä. 

Aamu alkaa 60 minuutin pehmeän liikkuvalla joogatunnilla Löylyn tunnelmallisessa takkahuoneessa tulen äärellä. Luvassa on avaava ja vahvistava tunti, jossa liikutaan pehmeästi hengityksen johdattamana.

Pakettiin kuuluu lisäksi saunominen Löylyn upeissa puitteissa (+ virkistävä pulahdus meressä) sekä joogan jälkeinen smoothie.

Tunnit järjestetään joka lauantaiaamu 18.1.2020-30.5.2020 alkaen klo 10.15-11.15 ja saunavuoro 11.15-12.45. Näille tunneille olet tervetullut aiemmasta kokemuksestasi huolimatta, eli utelias mieli riittää! Ohjaajina sulostuttavat Roots Helsingin Emma, Linda ja Marika ♥


Hinta: 29 e (sis. Joogatunti, sauna ja smoothie) Paketin voi varata suoraan Rootsin varausjärjestelmän kautta, koko syksy auki varattvaksi. Paketti maksetaan ennakkoon. Huomaathan että peruutuksen voi tehdä järjestelmän kautta 24 tuntia ennen tunnin alkua. Peruuttaessa maksu palautuu Roots Helsinki -tilisi alle odottamaan seuraavaa kertaa ♥

ILMOTTAUTUMINEN

Paikan päältä löytyvät kaikille matot. Toki voit myös tuoda oman mattosi.

Astangan alkeiskurssi

Oletko miettinyt astangajoogan aloittamista tai onko edellisestä harjoituksestasi jo kauemmin aikaa ja haluaisit taas palata harjoituksen pariin?

Astangan alkeiskurssille et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. 

Opettelemme auringontervehdyksiä ja käymme läpi tekniikkapohjaisesti asana-liikesarjoja sekä hengityksen, liikkeen ja jooga-asentojen yhdistämisestä.

Kurssi antaa valmiudet osallistua Rootsin viikottaisille astanga-tunneille.

Päälle mukavat joustavat vaatteet ja olethan syömättä ainakin n. 1,5h ennen kurssille osallistumista.

Sunnuntaina 15.3.2020
 Roots Helsingissä Eurantiellä

Kurssin kesto: 2 h (klo. 14 - 16) SILMOITTAUMINEN


Opettajasta: Lotta Kuurtokoski on harjoitellut astangaa vuodesta 2001 asti ja opettanut vuodesta 2004 Helsingin eri joogakouluissa ja kuntokeskuksissa. Astangassa Lottaa viehättää sen upea tasapainoa tuova kokonaisuus, jossa saat liikunnan hyödyt, hengityksen tuoman elinvoiman ja katseen kohdistamisesta syntyvän meditaation tilan. Lotta opettaa astangan lisäksi myös muita joogamuotoja ja painottaa opetuksessaan lempeän turvallista, yksilölliset erot huomioon ottavaa lähestymistapaa.

Hinta: 30 euroa.
Pyydämme maksamaan kurssin ennakkoon, mutta mikäli haluaisit maksaa Smartum, Sporttipassi, Virikeseteli, Tyky-kuntosetelit, Eazybreak ja Ticket Mind&Body -liikuntaseteleillä niin laita viestiä info@rootshki.fi

Tervetuloa!

Ayurveda & Slow flow - intro ayurvedaan

Mitä on ayurveda? Entä miten ayurveda liittyy joogaan? Ja ovatko monelle tutut ayurvedan kehotyypit, vata, pitta ja kapha koko totuus tästä yli 3000 vuotta vanhasta tieteestä? 

Tässä workshopissa syvennyt joogan sisartieteeseen, ayurvedaan. Pääset kuulemaan mm. ayurvedan maailmankuvasta, keskeisimmistä periaatteista ja käsitteistä sekä siitä, miten ayurveda voi tukea hyvinvointiasi ja terveyttäsi päivittäisessä elämässäsi. 

Workshopin tarkoitus on antaa yleiskäsitys ayurvedasta sekä syventää jo sisäistettyä tietoa. Ayurvedan lisäksi workshopiin sisältyy slow flow-osio, jonka ideana on avata kehoasi ja tuoda tasapainoa systeemiisi. Harjoitamme myös meditaatiota, joka antaa mahdollisuuden pysähtyä tähän hetkeen ja luo sisäistä rauhaa.

Workshopin jälkeen saat sähköpostiisi pienen oppaan ayurvedasta ja sen pääperiaatteista. Muistiiinpanovälineet kannattaa kuitenkin ottaa mukaan.

Sydämellisesti tervetuloa kokemaan ja oivaltamaan uutta, hoitamaan keho-mieli-sydäntäsi ja oppimaan lisää kosmoksesta sekä toki itsestäsi!

Lauantaina 21.3 klo 12-14.30

I N F O
➰ Harjoituksen hinta on 35 euroa. Hinta sisältää ohjauksen, oppaan ja välineet
➰ Lunasta paikkasi TÄÄLLÄ.
➰ Mukaan mahtuu 18 ensimmäistä, minimiosallistujamäärä 6
➰ Workshopii kaikentasoisille joogan harrastajille, mutta suosittelemme, että sinulla on kokemusta flow-joogasta
➰ Mikäli mieleesi herää kysymyksiä, voit laittaa vaikka sähköpostia eveliina@eveliinaholm.com tai kirjoittaa tämän tapahtuman seinälle
➰ Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova. Sairaustapauksissa peruutus lääkärintodistusta vastaan. Voit myös antaa tai myydä paikkasi jollekin toiselle.
➰ Huomaathan myös, että workshop järjestetään Roots Helsingin Vallilan tunnelmallisessa tilassa.

E V E L I I N A H O L M
Workshopin ohjaa Eveliina, joogaopettaja (RYT 300) ja ayurveda elämäntaidon ohjaaja. Eveliina on kouluttautunut myös mindfulness-ohjaajaksi CFM®. Voit lukea lisää Eveliinasta sekä tutustua viikottain ilmestyvään blogiin osoitteessa www.eveliinaholm.com.

ILMOITTAUTUMINEN

Late Night Yin // March

Tervetuloa alkava kevät!

Maaliskuun Late Night Yin jättää viipyvät hyvästit talvelle ja toivottaa alkavan kevään pikkuhiljaa tervetulleeksi hellivän yin harjoituksen myötä.

Luvassa on rauhallinen ja pehmeä myöhäisillan harjoitus, jossa tutkitaan kehon ja mielen syviä kerroksia.

Late night yin pidetään kotoisasti Roots Helsingissä perjantaina 29.3. klo. 21.15-23.30 ja sen ohjaa teille Emilia. Ennen harjoitusta tarjoamme kaikille vuodenajan mukaisen shotin ♥

Harjoituksen hinta on 20 euroa. Jos haluat maksaa liikunta- tai kulttuuriseteleillä, tai mikäli toivoisit sarjakortiltasi veloitettavan 2 kertaa (yht. 20e) voit ilmoittautua meilitse info@rootshki.fi.

Ilmoittautuminen:
https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=931551&stype=-8&sView=day&sLoc=1&sTrn=4&date=03/27/20

Tervetuloa kaikki myöhäsillan joogit ♥

Baby Yogi Breakfast Club

YOGA + BABY MASSAGE + BREAKFAST + SELFCARE

Wondering what the best way to spend a spring Monday morning is? The answer is: mellow yoga practice with your baby, some baby massage, followed by a delicious breakfast and some strong coffee. And then hearing an inspiring professional talk about themes related to babies and parenting (this round's speaker will be announced soon).

 

Monday 30.3. from 9 to 11.30

 

How the morning will unfold:

9.00-10.15
We will kick off with a 75 minute Baby Yogi Club class (45 minute practice, 30 minute baby massage)

10.30 A lush vegan breakfast set from the lovely Roots Helsinki cafe, which includes:

♥ Seasonal bagel
♥ Seasonal raw porridge
♥ Juice
♥ Coffee / tea

Price for yoga, massage, breakfast and selfcare session is 30 euros. Space is limited, so book yourself and your little one in before spots run out.

Register here: https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=931551&stype=-8&sTG=26&sView=day&sLoc=0&sTrn=100000031&date=03/30/20

We ask you to pay the Baby Yogi Breakfast Club in advance, however should you wish an alternative payment option, contact info@rootshki.fi.

Please notice that signing up is binding.

About the instructor:
Nina is a flow, yin, prenatal & postnatal yoga teacher, lactation counselor and reflexology baby massage instructor. She enjoys reading, naps, and practicing with her little toddler yogi.

Magical Woman

Jokaisessa naisessa on oma uniikki taikansa. Tämä ainutlaatuinen hehkuva naiseuden voima. Taika, joka saattaa olla hetkellisesti hukassa äitiyden, ihmissuhdehaasteiden, eron, tai muun kuormittavan elämäntilanteen vallitessa. 

 

Olet tervetullut tutkimaan, tarkastelemaan tai voimistamaan omaa naiseuttasi. Tässä workshopissa vahvistetaan yhteyttä  feminiiniseen itseemme joogan ja meditatiiviseen tutkimisen avulla. Miten nähdä oma aito kauneus? 

 

Kun säteilet itsellesi, säteilet myös ympäröivälle maailmalle.

 

Tapahtuma järjestetään kahtena sunnuntaina 5.4 klo 13-15.30 sekä 12.4 klo 13-15.30

Workshopiin ovat sydämellisesti tervetulleita kaikki naiset, eikä aiempaa joogakokemusta tarvita.

 

Sisältö:

- Ohjattu meditaatio

- Kirjoitusharjoituksia & tehtäviä

- Feminiinisyyttä boostaava lempeä yang & yin jooga harjoitus

- Ohjattu syvärentoutus/ yoga nidra

Saat workshopista matkaasi kynän, sekä kauniin vihkon muistiinpanoillesi. Olkoon se vihkosi sille hyvinvoinnin ja oman kauneutesi matkalle, jonka workshopista aloitat.

Worskhopin ohjaa Aino-Sofia Kojonen. Aino-Sofia on 41 vuotias, kahden lapsen äiti, nainen, erossa sydämensä särkenyt, jonka jälkeen itsensä ja naiseutensa uudelleen löytänyt, nykyään onnellisesti parisuhteessa oleva, yrittäjä, kauneusalan ammattilainen, jooga- ja meditaatio opettaja, sekä Life Coach- koulutuksesta valmistuva love & well-being valmentaja, sekä ikuinen naisen hyvinvoinnin, estetiikan, valon ja kauneuden tutkija.

” Only from the heart can you touch the sky ”

Ilmottautuminen:

https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=931551&stype=-8&sView=day&sLoc=0&sTrn=100000027&date=04/05/20

Pääsiäisen Detox-miniretriitti

Miltä hiljaisuus tuntuu? Mitä tarpeita hiljaisuus nostaa esiin? Miten voin löytää riittävyyden hiljaisuudessa? Entä mitä huomaan, kun luovun puhelimestani ja kuuntelen hiljaisuutta?

Pääsiäinen on perinteisesti ollut paaston lopettamisen aikaa, mutta mitä jos tänä vuonna toteuttaisit digipaaston pääsiäisenä?

Tervetuloa viettämään pääsiäisen miniretriittiä ja digipaastoa Roots Helsinki Töölöön launtaina 11.4 klo 11-20. Miniretriitin tarkoitus on höllätä, hiljentyä ja pysähtyä itsen äärelle kevään kynnyksellä. Päivään kuuluu puhdistavia joogaharjoituksia, kirjoitustehtäviä, herkullista ruokaa ja saunominen Löyly Helsingin iltasaunassa. Päivän alussa luovumme digilaitteistamme.

Digital Detox -miniretriitin Early bird hinta 20.3 mennessä on 85 e. Sen jälkeen miniretriitin hinta on 95 e/päivä.

Päivä alkaa Roots Helsinki Töölöstä ja päätyy klo 18-20 Löyly Helsinkiin.

Päivä sisältää:
- 2 joogatuntia
- 2 ohjattua meditaatiota kirjoitustehtävineen
- Lounaan, kahvin ja jälkiruoan
- Välipalan ja teehetken
- Sisäänpääsyn Löyly Helsinkiin saunomaan ja pulahtamaan

Päivän ohjaajina toimivat Roots Helsingin Jenni ja Minni.

Ilmoittautuminen:
https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=931551&stype=-8&sVT=6111&sView=day&sLoc=0&date=04/11/20

Huomaathan, että ilmottautuminen on sitova ja paikkoja rajoitetusti.

Extralong Lempeä ilta

Kevään kynnyksellä on hyvä hetki pysähtyä, hidastaa ja kuulostella, mitä lisääntyvä valo saa sinussa aikaan. Valon lisääntyminen saattaa aiheuttaa energiapiikin mutta myös olon, ettei ole vielä valmis kevään rientoihin ja kirkkaaseen aurinkoon. Jooga on mitä mainioin työkalu vuodenaikojen tutkimiseen, niiden vaikutusten huomaamiseen ja omien tuntemusten kuuntelemiseen.

Tule hengähtämään matolle extrapitkään lempeään iltaan Roots Helsinki Vallilaan lauantaina 18.4. klo 18-20. Restoratiivisten asanoiden, lempeän liikkeen ja hengitysharjoitusten avulla laskeudumme pehmeyteen, jossa keho ja mieli lepäävät.

Hinta 20 e sisältäen harjoituksen ja vihermehun, joka tarjoillaan harjoituksen jälkeen.

Harjoituksen ohjaa Roots Helsingin Minni.

Minimiosallistujamäärä on 10.

Ilmoittautuminen:
https://clients.mindbodyonline.com/classic/ws?studioid=931551&stype=-8&sTG=26&sVT=6112&sView=day&sLoc=0&date=04/18/20

Jos haluat maksaa liikunta -tai kulttuuriseteleillä, tai mikäli toivoisit sarjakortiltasi veloitettavan 2 kertaa (yht. 20e) voit ilmoittautua meilitse info@rootshki.fi. Huomioithan, että ilmottautuminen on sitova. Peruminen ainoastaan sairaslomatodistuksen perusteella. Tilalleen voi myös etsiä toisen osallistujan.

 

Please reload

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Avaamme kahvilan 1.6!

Ma-To 8-13

Pe-La 9-14

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

Roots Helsinki Töölö

Yoga 

Museokatu 17

00100 HKI

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle