ROOTSlive!

Voit osallistua tunneille myös livestream-lähetysten kautta missä oletkaan. Kaikki tuntimme livestriimataan tällä hetkellä koteihin, ja ne ovat varattavissa Vallilan lokaation alta. Elämme tilanteen mukaan ja reagoimme tarvitteassa nopeastikin. Haluamme taata kaikille turvallisen joogaharjoituksen <3

***

 We have opened an ONLINE studio for you. You can join some of our classes through the livestream. We are  See you online <3

ILMOITTAUtuminen

Ilmoittaudu tunneille varausjärjestelmämme kautta. Tunnin voit maksaa olemassa olevilla Roots-korteillasi tai lunastamalla ONLINE -kertamaksun tai sarjakortin. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Huomaathan, että kaikki tunnit ovat näkyvissä Vallilan studion alla. Eli mikäli käytät sovellusta niin valitsethan lokaatioksi Vallilan. 

Mikäli haluat peruuttaa tunnin teethän sen 15 minuuttia ennen.

 

HUOM! Jo hyppäät kesken tunnin linjoille, hyppäät siihen kohtaan, missä tunti on menossa. Lähetys muokkaantuu tallenteeksi livelähetyksen päättymisen jälkeen ja on sinulla katsottavana 24 tunnin ajan. Eli jos et jostain syystä pääse linjoille juuri tuona aikana voit myös katsoa tunnin omalla ajallasi myöhemmin. 

***

 You can book any of our online classes beforehand through the booking system. The booking system requires a login account, which you can easily create online. 

Please cancel your reservation if you are unable to join. You can do this 15 minutes  before the class starts.

miten maksan?

Verkossa maksuvälineenä käy luottokortti. Jos haluat maksaa jollakin liikuntaeduista, käytäthän palveluntarjoajan sovellusta ja teet mahdollisen maksusuorituksen siellä. Laita kuitti ostosta osoitteeseen: info@rootshki.fi ja lisäämme sinulle haluamasi maksun.

***

You can pay your class online once you make a booking. You can get yourself a yoga pass, or join as a drop in. 

hyppää mukaan MISTÄ VAAN

Noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua lähetämme jokaiselle ilmoittautuneelle sähköpostiin linkin, jota klikkaamalla pääset mukaan live-lähetykseen. Jos sähköpostia ei kuulu, kurkkaathan roskapostit ettei ole suodattunut sinne.

 

Voit katsoa lähetystä miltä tahansa laitteelta avaamalla linkin. Sinun ei tarvitse ladata mitään erikseen. Huomaathan, että katsoessasi lähetystä selaimen kautta voit vaihtaa kuvan laatua oikean alakulman rataksesta. Jos käytössäsi on hitaampi verkkoyhteys ja epäilet, että video pätkii verkon takia, kokeilethan vaihtaa kuvanlaatua pienemmäksi. 

Huomaathan myös että mikäli lähetys ei käynnisty ajallaan lähetys saattaa vaatia sivun uudelleenlataamista. 

***

We´ll send you an email 15 minutes before the class starts and by clicking the link you can join our livestream. You only need a phone, tablet or computer, no app is needed!

mitä tarvitsen?

Tunneille voit osallistua ilman välineitä! Jos sinulla on kotona matto niin mahtavaa, mutta alustaksi käy mikä vaan. Jos kaipaat käden jatketta niin blokin voit korvata kirjoilla tai vaikka kahvipaketilla. Vyöksi kelpaa mikä tahansa vyö tai huivi. Bolsterina jonkunlainen tyyny.

 

Voit laittaa oman lempimusiikin pyörimään ja tehdä olosi kotoisaksi. Saat meilissä meiltä myös ehdotuksen kyseiseen tuntiin sopivaan Spotifyn-soittolistaan, jonka voit laittaa itsellesi soimaan. 

 

***

You do not necessary need any props for the class. If you have a mat perfect but you can also use any kind of mat. If you would like to use a block you can for example a book to substitute a yoga block. Maybe a pillow and a blanket.  

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Vallilan kahvilan aukioloajat:

Ma-Pe 8-14

La 9-14

info@rootshki.fi

0405015959

 

Roots Helsinki Töölö

Yoga (auki joogatuntien yhteydessä)

Museokatu 17

00100 HKI

Jooga:

info@rootshki.fi

+358 40 1438600 (ma-pe 8-16)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle