ROOTSlive!

Olemme avanneet ROOTS live! -studion, ja nyt voit osallistua tunneille myös livestream-lähetysten kautta missä oletkaan. Kaikki Vallilan studiolla pidettävät tunnit livestriimataan koteihin HEINÄKUUN LOPPUUN SAAKKA, ja ne ovat varattavissa Vallilan lokaation alta. 

***

 We have opened an ONLINE studio for you. You can join our classes through the livestream UNTIL THE END OF JULY. See you online <3

ILMOITTAUtuminen

Ilmoittaudu tunneille varausjärjestelmämme kautta. Tunnin voit maksaa olemassa olevilla Roots-korteillasi tai lunastamalla ONLINE -kertamaksun tai sarjakortin. Ilmoittautuminen tulee tehdä viimeistään 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Huomaathan, että kaikki tunnit ovat näkyvissä Vallilan studion alla. Eli mikäli käytät sovellusta niin valitsethan lokaatioksi Vallilan. 

Mikäli haluat peruuttaa tunnin teethän sen 15 minuuttia ennen.

 

HUOM! Lähetys muokkaantuu tallenteeksi noin 30 min livelähetyksen päättymisen jälkeen ja on sinulla katsottavana 5 tunnin ajan. Eli jos et jostain syystä pääse linjoille juuri tuona aikana voit myös katsoa tunnin omalla ajallasi myöhemmin. 

***

 You can book any of our online classes beforehand through the booking system. The booking system requires a login account, which you can easily create online. 

Please cancel your reservation if you are unable to join. You can do this 15 minutes  before the class starts.

miten maksan?

Verkossa maksuvälineenä käy luottokortti. Jos haluat maksaa jollakin liikuntaeduista, käytäthän palveluntarjoajan sovellusta ja teet mahdollisen maksusuorituksen siellä. Laita kuitti ostosta osoitteeseen: info@rootshki.fi ja lisäämme sinulle haluamasi maksun.

***

You can pay your class online once you make a booking. You can get yourself a yoga pass, or join as a drop in. 

hyppää mukaan

Noin 15 minuuttia ennen tunnin alkua lähetämme jokaiselle ilmoittautuneelle sähköpostiin linkin, jota klikkaamalla pääset mukaan live-lähetykseen. Jos sähköpostia ei kuulu, kurkkaathan roskapostit ettei ole suodattunut sinne.

 

Voit katsoa lähetystä miltä tahansa laitteelta avaamalla linkin. Sinun ei tarvitse ladata mitään erikseen. Huomaathan, että katsoessasi lähetystä selaimen kautta voit vaihtaa kuvan laatua oikean alakulman rataksesta. Jos käytössäsi on hitaampi verkkoyhteys ja epäilet, että video pätkii verkon takia, kokeilethan vaihtaa kuvanlaatua pienemmäksi. 

HUOM! suosittelemme ehdottomasti chrome-selaimen käyttöä!

***

We´ll send you an email 15 minutes before the class starts and by clicking the link you can join our livestream. You only need a phone, tablet or computer, no app is needed!

mitä tarvitsen?

Tunneille voit osallistua ilman välineitä! Jos sinulla on kotona matto niin mahtavaa, mutta alustaksi käy mikä vaan. Jos kaipaat käden jatketta niin blokin voit korvata kirjoilla tai vaikka kahvipaketilla. Vyöksi kelpaa mikä tahansa vyö tai huivi. Bolsterina jonkunlainen tyyny.

 

Voit laittaa oman lempimusiikin pyörimään ja tehdä olosi kotoisaksi. Saat meilissä meiltä myös ehdotuksen kyseiseen tuntiin sopivaan Spotifyn-soittolistaan, jonka voit laittaa itsellesi soimaan. 

 

***

You do not necessary need any props for the class. If you have a mat perfect but you can also use any kind of mat. If you would like to use a block you can for example a book to substitute a yoga block. Maybe a pillow and a blanket.  

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Ma-To 8-13

Pe-La 9-14

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

Roots Helsinki Töölö

Yoga 

Museokatu 17

00100 HKI

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle