OHJEET studioillA

Jotta voimme taata kaikkien turvallisuuden, toivomme myös teiltä erityisiä huomiota studiolle tullessanne. 

TULO STUDIOLLE: 

 

Tulethan ajoissa paikalle: Aloitamme ottamaan tunnille joogeja vastaan aina 15 minuuttia ennen tunnin alkua. Tulethan ajoissa paikalle, jotta pääsemme aloittamaan tunnin ajoissa. 

 

Pesethän kädet: Tullessasi studiolle desifioithan kädet aina HETI astuessasi sisään. Käsidesiä löydät ympäri taloa. Pesethän kädet saippuan kanssa ennen astumista joogasaliin. Myös salista löydät käsidesiä. 

Vain terveenä paikalle: Mikäli olet sairas tai tunnet mitään outoa jääthän kotiin. Jos sinulla on sairastunut tai altistunut läheinen hyppääthän mukaan ROOTS live! -tunneillemme kotoota käsin. Toivomme, että noudatat terveysviranomaisten ohjeita myös koskien mahdollisia karanteeneja.

STUDIOLLA: 

Etäisyys muihin:  Vaikka läheisyys on ihanaa, vältetään sitä nyt. Pidetään riittävä etäisyys muihin liikkuessamme studiolla. Toivomme, että varaat hetken pidempään tunnille tuloon ja poislähtöön, jotta annamme toisillemme tilan ja rauhan.

 

Vältäthän tarpeetonta oleskelua joogatiloissa.

 

Huomaathan, että toistaiseksi opettajat eivät fyysisesti avusta harjoituksen aikana. 

Vallilan studiolla pidettävät tunnit kuvataan kaikki koteihin. Kamera on asetettu niin että kukaan tunnilla oleva ei näy kamerassa. Ainoastaan erikseen varattava Ilmainen Mattopaikka näkyy kamerassa.

VÄLINEET: 

Omat välineet: Suosittelemme omaa mattoa studiolle. Jos sinulta löytyy oma blokki suosittelemme ottamaan sen mukaan.  Studiolta löytyy lainamattoja, joita voit käyttää. Ota tunneille mukaan pikkupyyhe,

jota voit käyttää lainamaton tai bolsterin päällä.

Mattopaikat: Lattiaan on merkattu mattopaikat, joita salissa tulee noudattaa.

 

SIIVOUS: 

 

Teemme jatkuvasti tehostettua siivousta ja desinfiointia tilassa, ja toivommekin yhdessä takaavamme kaikille turvallisen tilan harjoitella. 

Mikäli käytät lainamattoa, huolehdithan sen hyvästä pesusta salista löytyvillä aineilla. 

Tulethan studiolle nyt erityisen ajoissa. Haluamme varmistaa tunnin alkamisen ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Valitettavasti mattimyöhäsiä emme ota tunneille, vaan tunnin ollessa alkanut annamme rauhan tunnilla olijoille. 

Kysymykset joogatunteihin liittyen: info@rootshki.fi

 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Ma-To 8-13

Pe-La 9-14

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

Roots Helsinki Töölö

Yoga 

Museokatu 17

00100 HKI

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle