OPETTAJAT

EMILIA

Emilia on liikkunut itse koko elämänsä ja liikuttanut muita 12 vuoden ajan. Jooga tuli Emilian elämään, kun hän etsi paikkaa hidastaa, hiljentyä ja nähdä pinnan alle. Jooga on Emilialle haavoittuvaisuuden hyväksymistä – uusien mahdollisuuksien löytämistä. 

 

Emilia on RYT300 joogaopettaja, lapsijoogaopettaja sekä joogastudio Roots Helsingin perustaja. Emilia haluaa luoda opettamillaan tunneilla tunnelman, jossa jokainen liikkuu matolla omaa uniikkia kehoa kuunnellen – antautuen tai haastaen. 


 

EMMA

Emma Räsänen on tällä hetkellä Helsinkiin juurtunut flow- ja yinjoogaopettaja. Ensirakkautensa tanssin jälkeen joogan pariin löytänyt Emma ohjaa tuntinsa lempeyden kautta ja uskoo että voimakkaastakin harjoituksesta voi löytää uusia ulottuvuuksia. Harjoituksessa tärkeintä on löytää tasapaino kannattelun ja täydellisen hellittämisen välitä oman kehon liikkeestä sekä hengityksen virrasta nauttien. Turvalliset linjaukset ovat avainasemassa oman kehon kunnioittamisessa, mutta harjoitusta ei missään nimessä tarvitse tehdä otsa rypyssä vaan ennemminkin pieni pilke silmäkulmassa ja huumorin kautta.

 

Matolla tärkeää on löytää oma uniikki harjoituksensa ja uskaltaa sukeltaa sinne täysin. Tyhjyydestä voi löytää kannattelua ja irtipäästämisestä saa nauttia.

EVELIINA

Eveliina on joogaopettaja (RYT200)​ ja​ Mindfulness-ohjaaja CFM®​. ​Eveliinan ohjauksen tavoitteena on luoda lempeä ja hyväksyvä tila, jossa jokaisen on mahdollista tutkia ja kohdata itsensä juuri sellaisena kuin on sillä hetkellä. Pysähtyminen joogamatolle on Eveliinan näkemyksen mukaan elämämme ainutlaatuinen tilaisuus, jonka aikana voi asettautua tuntemaan, oivaltamaan ja ​olemaan jatkuvan tekemisen ja suorittamisen sijaan.

​ ​​

Eveliinan ohjauksessa nousevat esille kehon ja mielen yhteys, hengitys ja aistiminen​, turvallisia linjauksia unohtamatta. ​Aikeena on lempeän asenteen kautta antautua kokemaan ​sekä​ oppia näkemään ja kuulemaan kehon​ ja mielen asettamat rajat​. 

 

Eveliina kouluttautuu jatkuvasti ja karkaa välillä pitkille retriiteille syventämään meditaatioharjoitustaan. Rootsissa hän ohjaa Slow Flowta ja Lempeää iltaa. 

HANNA Å

Hanna on peruskoulutuksen (RYT200) käynyt flow ja yin joogaopettaja.  Valmistumisensa jälkeen Hanna on syventynyt myös aerial joogaan. Hannan rakkaus joogaan syntyi akrojoogan kautta, jota hän yhä harrastaa joogan vierellä. Hanna opettaa Rootsissa dyynamista ja leikkisää flow joogaa lempeällä otteella. Oikeat linjaukset ja itsensä kuuntelu on tärkeää Hannalle, kuten myös tarvittaessa itsellensä nauraminen.

IIDA

Iida was born in Kallio Helsinki into a family line of ballet dancers. Coming from a background of ballet, the physical challenges of a highly technical yoga practice initially intrigued Iida with a natural familiarity. But it was yoga’s philosophical concepts and their application to one’s life that were and remain her driving interest beyond the asana – and drove her to the path of teaching, leading to an RYT200 certificate in 2019.

 

Iida is a free-spirited ball of energy teaching both creative Flow classes and down-to-earth Yins. She loves rollercoasters, scary movies, high places, lip-syncing to hip hop songs and spontaneous naps. As an adrenaline-junkie and devoted life-enthusiast, she is always looking for new thrills and adventures – an attitude you might sense in her playful classes. 

JENNI

Jenni on intohimoinen yogini, joka alunperin löysi joogan pariin pitkäaikaisen juoksuharrastuksen kautta halusta koetella kehoa uudella ja monipuolisemmalla tavalla. Jooga on Jennille oman kehon ja mielen rajojen haastamista, uuden löytämistä ja uskallusta. Hän ohjaa pääsääntöisesti rauhallisia mutta dynaamisia flowta, jossa kehoa ja mieltä haastetaan hymyssä suin, itseään kuunnellen.

LINDA

Linda has always been drawn to mindful movement and gymnastics was a big part of her life growing up. As she stepped on her yoga mat for the first time in 2012, she found a new way to express herself through movement. Her never ending interest in the practice, yoga philosophy and anatomy led her to take her first yoga teacher training at Villa Mandala. She receivied her RYT200 certificate in 2016 and started to share her practice with others right after. As a lifetime learner and a traveller at heart, she is always on the lookout for new inspiration around the world and she has had the opportunity to learn from from many wonderful teachers, such as Mia Jokiniva, Jenni Morrison-Jack, Shiva Rea, Gloria Latham and Duncan Parviainen. She recently completed her RYT500 training at Byron Yoga Center in Melbourne and continues to study another advanced training at Semperviva in Vancouver. 

NINA

Nina and yoga first crossed paths in the late 90s when she fell asleep in a community yoga class and woke up to her own snores. Since then she’s pursued, studied and practiced yoga in various forms and settings. At present she’s most interested in Embodied Flow, tantra and radical self care through yoga. She believes yoga is for everyone, the body knows best and that Nick Cave is the ultimate yoga class soundtrack. She (still) thoroughly enjoys savasana.

Nina graduated as a RYT200 flow and yin yoga teacher in 2014 and is currently studying towards her RYT500 certification. At Roots Helsinki she teaches Yin in English.

PAULA

Paula (RYT500) on joogaopettaja, joka rakastui voimakkaaseen asanaharjoitukseen Thaimaassa vuonna 2011. Hänen koulutustaustansa on klassisessa dynaamisessa hathajoogassa (sivanandajooga) sekä vinyasa flow:n ja selkäystävällisten linjausten parissa. Paulalle on tärkeää inspiroitua, kyseenalaistaa ja tutkia joogaharjoitusta ennakkoluulottomasti eri näkökulmista sekä suuntauksista käsin.

Tunneilla Paula pyrkii yksilöllisyyteen ja antaa tuntityypistä riippumatta paljon vaihtoehtoja jooga-asennoissa. Itsensä kohtaaminen ja salliminen sen hetkisestä mielen-ja kehontilasta riippumatta on turvallista hänen tunneillaan.

INKA

Inkan rakkaus joogaan kehittyi jo ala-asteikäisenä vanhempien astangaharrastuksen kautta. Jooga kulki pitkään ratsastuksen ohessa kehonhuoltona sekä tasapainottajana teini-iän kuohuissa. Loukkaantumisten kautta Inka kiinnostui enemmän kehon ymmärtämisestä ja kouluttautui keväällä 2013 joogaohjaajaksi (RYT 200). Koska alati muuttuva keho ja jooga ovat ikuinen tutkimuskohde, Inka kouluttautuukin jatkuvasti mm. Meghan Currien, Ray Longin ja Jarno Härkösen kanssa. Tämän lisäksi hän opiskelee liikunnanohjaajaksi Vierumäellä (AMK) ja on lukenut liikuntalääketieteen perusopinnot. Inka ohjaa tunneilla vahvasti omien kokemusten, oman kehon ymmärtämisen ja hengityksen kautta. Jooga on keino syventyä omaan kehoon, mieleen ja alati muuttuvaan hetkeen.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Vallilan kahvila auki

Ti-Pe klo 8-18

La & Su 10-14

info@rootshki.fi

+358 40 5523731 (ma-pe 8-16)

Roots Helsinki Töölö

Yoga 

Museokatu 17

00100 HKI

info@rootshki.fi

+358 40 5523731 (ma-pe 8-16)

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle