Search

Hellivä vihersmoothie

Tiedätkö sen fiiliksen, kun on tullut syötettyä keholle hieman huolimattomasti ravintoa? Välipaloja siellä sun täällä, muutama extra päiväkahvipulla, ruokaostoksilta mukaan tarttunut lakupötkö?


Herkuttelu on ihanaa, ehdottoman sallittua sekä suotavaa, mutta kehomme kaipaa myös ravinnerikasta santsausta, jotta voimme tuntea olomme elinvoimaiseksi. Tämän hellivän vihersmoothien avulla pääset palauttamaan kehosi tasapainon ilman tunnetta siitä, että puputtaisit kilotolkulla salaattia. Smoothie on täyttävä, herkullinen ja kuin pieni rakkaudenosoitus kehollesi.


Tarvitset blenderin sekä:


- 1 jäinen banaani

- 1 iso päärynä

- 5 jäistä pinaattinappia

- 1 keskikokoinen avokado

- 1 mehukas appelsiini

- 2 sellerinvartta

- puolikas sitruuna

- antelias pala inkivääriä

- kourallinen pakastetyrniä

- loraus kasvimaitoa


Hulahumpsis kaikki blenderissä sekaisin ja kurkusta alas! Koostumuksesta tulee silkkisen pehmeä jäisen banaanin ja avokadon ansiosta. Voit lisätä nestettä sen mukaan, miten paksua haluat voima-smoothiestasi.


Sen lisäksi, että vihersmoothie voitelee kehoasi sisältäpäin, auttaa mm. tyrni ja inkivääri pitämään huolta vastustuskyvystäsi. Avokadon loistokkaiden rasvojen ansiosta pysyt kylläisenä pidempään, eikä hätäherkku kaupassa välttämättä houkuta.


Smoothie on myös pullollaan foolihappoa, joka on tärkeää hermoston toiminnalle sekä tehokkaalle aineenvaihdunnalle. Tämän nautittua ihohuokoset huokailevat onnesta, sillä vihreät kasvikunnan tuotteet ovat omiaan huoltamaan ihokudosta ja kirkastamaan katsetta.


Ylläolevasta ohjeesta valmistuu iso kannu, joten voit säilöä sen seuraavalle päivälle, tai yllättää sillä ystäväsi! Uskon, ettei mikään kerro välittämisestä niin paljon, kuin lasillinen vitamiineja ja ravinneaineita. Noh, ainakin se on vahva alku!


Ps. Smoothie toimii myös vapauttajana vapun jälkeisestä sima ja tippaleipä pöhnästä. Sitä ennen, muistakaa kuitenkin nauttia vapun ajan herkuista - iloista alkukesän juhlaa kaikille <3

Maija on läsnä päivittäin Roots Helsingin joogeille, joiden hyvä olo on hänen työnsä olennaisin elementti. Hän kirjoittaa tekstejä, joiden tarkoitus on tarkastella elämää eri kanteilta. Blogipostaukset haluavat levittää hyvää fiilistä joogastudion ulkopuolellekin osaksi jokaisen arkea – ota siis mukaan mitä tarvitset.

105 views

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Vallilan kahvilan aukioloajat:

Ma-To 8-14

Pe-La 9-14

info@rootshki.fi

0405015959

 

Roots Helsinki Töölö

Yoga (auki joogatuntien yhteydessä)

Museokatu 17

00100 HKI

Jooga:

info@rootshki.fi

+358 40 1438600 (ma-pe 8-16)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle