Search

It's a wrap!


Vuosi vaihtuu aivan näillä näppäimillä – miten elit ja tunsit vuoden 2018?


Usein uudesta vuodesta puhuttaessa keskitytään juurikin kaikkeen siihen uuteen, tulevaan ja eteenpäin hamuilevaan energiaan. Intentiot ja hellät lupaukset itselle takuina täydemmästä ja omannäköisemmästä arjesta ovat varsin hyödyllisiä ja tärkeitä pohtia.


On melko yleistä myös ajatella, että menneet ovat menneitä. Miksipä siis jäädä niitä miettimään? Suunta ja vauhti ovat yleensä aina eteenpäin, sillä tulevaisuudessahan me vielä pystymme vaikuttamaan asioihin valinnoillamme ja asenteellamme.


On totta, ettei menneisyyteen tule jäädä liiaksi vellomaan, mutta siihen olisi suotuisaa luoda kunnioittava ja tietoinen suhde. Muistot ja menneet tapahtumat kietovat taakseen paljon tärkeitä käännekohtia, ymmärryksiä elämästä ja oppeja omasta itsestä ja ihmisistä ympärillä.

Ei olisi mahdollista asettaa aikomuksia totuudenmukaisempaan elämään, elleivät aiemmat vuodet olisi paljastaneet sitä, mitä se on.

Ei ole oikeaa tai väärää tapaa ottaa uusi vuosi vastaan. Sopivassa suhteessa siis molempia: suunnittelua ja tavoitteiden asettamista sekä kuluneen vuoden fiilistelyä kiitollisena. Kaikki mitä on käynyt, on tuonut sinut tähän ja se mahdollistaa sinut tavoittelemaan asioita, jotka koet nyt tärkeäksi. Kiitollisuus matkastasi, menneisyyden hyväksyminen ja uuden luominen nojaavat kaikki toisiinsa tavalla, joka synnyttää positiivisen näkemyksen omaan elämääsi.


Ei se, että numero vaihtuu uudeksi tai viisari liikahtaa yli puolenyön, vaan se, miten hyväksyt historian, otat vastaan nykypäivän ja suhtaudut tulevaan. Vaikka vuodenvaihteessa on paljon symboliikkaa, on muistettava, ettei sitä tarvitse odottaa päästääkseen irti tai muuttaakseen elämänsä suuntaa. Muutosta tapahtuu koko ajan - 365 päivää, noin 8760 tuntia ja 525600 minuuttia vuodessa. Jokainen hetki on sinun tyhjä kangas, jolle voit maalata mestariteoksesi.Roots Helsinki toivottaa leppoisaa joulua ja sinun näköistä vuotta 2019!

<3: Emilia, Maija & opet

112 views

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Vallilan kahvilan aukioloajat:

Ma-To 8-14

Pe-La 9-14

info@rootshki.fi

+358 40 5523731(ma-pe 8-16)

 

Roots Helsinki Töölö

Yoga (auki joogatuntien yhteydessä)

Museokatu 17

00100 HKI

Jooga:

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle