VARAa TUNTI

 • Viikkotuntien varaaminen: Joogatuntimme voit varata ennakkoon varausjärjestelmän kautta. ​Suosittelemme varaamaan tunnin etukäteen varmistaaksesi paikan. Tunteja voi varata aina 7 päivää eteenpäin. Varaaminen onnistuu kirjautumalla jo olemassa olevilla tunnuksilla tai luomalla tunnukset järjestelmään. Huomioithan, että tunnin varaus on sitova.

 • Lokaatio: Huomioithan, että Roots Helsinki toimii kahdessa eri lokaatiossa. Joten tarkistathan mihin lokaatioon olet tekemässä varausta. Mikäli käytät tietokonetta, voit vaihtaa lokaatiota tuntiaikataulun oikeasta yläkulmasta. Tunnin perässä näet aina paikan nimen (Roots Helsinki Vallila tai Roots Helsinki Töölö). Appiä käyttäessä löydät kaksi erillistä sijaintia, ja niiden alta kyseisten studioiden aikataulut.

 • Tuntien maksaminen: Voit maksaa varatun tunnin joko saapuessasi paikan päälle tai tunnin varauksen yhteydessä verkossa. Meille voit tulla joogaamaan kertamaksulla tai käyttämällä voimassa olevaa sarjakorttia. Jos haluat maksaa esimerkiksi liikuntaseteleillä tai lahjakortilla, valitsethan ennen varausta vaihtoehdon "Varaa ja maksa Rootsissa". 

 • Kurssien maksaminen: Kaikki tämän hetkiset kurssimme löydät varausjärjestelmästämme Workshop-välilehden alta. Varmistat paikan kursseille aina maksamalla kurssin ennakkoon. Varatessasi kurssia sinut ohjataan automaattisesti maksuvaihtoehtoihin. Kurssin varaaminen on sitova.

 • Tuntien peruminen: Muistathan peruuttaa varauksesi mikäli olet estynyt tulemaan. Tunnin peruminen tulee tehdä aamutuntien (kaikki ennen klo 12 alkavat tunnit) yhteydessä kymmenen (10) tuntia ennen tunin alkua ja iltatuntien yhteydessä kuusi (6) tuntia ennen tunnin alkua. Tunnin peruminen peruutusaikojen puitteissa koskee myös aamu - ja kuukausikorttilaisia. Emme ota peruutuksia vastaan sähköpostilla tai puhelimitse, mutta nykyään sinun on mahdollista tehdä myös “Late cancel”-peruutus.​ 

 

! Huomaattehan että aamutuntien minimiosallistujamäärä on 3. Kurkkaathan varausjärjestelmästä tunnin tilanteen. 

 • Mikä ihmeen “Late cancel”? “Late cancel” mahdollistaa tunnin perumisen myös veloituksettoman peruutuksen umpeuduttua. Veloitamme käynnin, mutta peruuttaminen avaa tunnille paikan, jonka joku muu voi napata itselleen. Ollaan kaikki mukana luomassa studiota, jossa ajattelemme toisiamme ja haluamme antaa mahdollisimman monelle mahdollisuuden päästä joogaan <3

HUOM! Voimassaolevilta 5- ja 10 -kerran kortteilta veloitetaan peruutusmaksu kertakäyntinä tehdessäsi "late cancel" -peruutuksen tai jättäessäsi varauksen käyttämättä. Muilta veloitetaan 10 e peruutusmaksu/ peruuttumaton tunti. Kaksi maksamatonta peruutusmaksua jäädyttää käyttäjätilin. Tili avataan maksamalla peruutusmaksut.

 • Jonotuslista: Käytössämme on jonotuslista-järjestelmä. Mikäli tunti on jo täyttynyt, voit ilmoittaa itsesi varasijalle. Huomaathan, että pääsy tunnille voi tapahtua aina siihen saakka kun peruutusikkuna sulkeutuu. Joten jos päätät olla odottamatta varasijalta pääsyä niin poistathan itsesi myös varasijalta. Saat ilmoituksen pääsystä tunnille sähköpostitse. Huomioithan, että sinun ei pidä enää vahvistaa tässä kohtaa tunnille pääsyä.  Sinun on myös mahdollista päästä tunnille tulemalla paikalle ennen tunnin alkua. Vapautamme kaikki varatut paikat aina 5 min ennen tunnin alkua, joten vielä tässä vaiheessa varasijoilla olijat voivat päästä tunnille mukaan, mikäli joku on estynytkin tulemaan  :)

 

HUOM! Jotta voit vastaanottaa sähköposteja varausjärjestelmästä (esim. varausvahvistukset tai  jonotuslistalta paikan vahvistaminen) tulee sinulla olla sallittuna sähköpostien vastaanottaminen. Mindobody > Tilini / My info > Henkilötiedot/ Personal >"Your account" sekä "Reminders and schedule changes" klikattuna. Tämä on automaattisesti aina päällä, mutta huomioithan, että mikäli eväät nämä niin et saa enää sähköposteja. 

Tulethan tunneille ajoissa. Haluamme varmistaa tunnin alkamisen ilmoitetun aikataulun mukaisesti. Valitettavasti mattimyöhäsiä emme ota tunneille, vaan tunnin ollessa alkanut annamme rauhan tunnilla olijoille. 

Kysymykset joogatuntien varaamiseen liittyen: info@rootshki.fi 

 • White Facebook Icon
 • White Instagram Icon

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Vallilan kahvila toistaiseksi suljettu.

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

Roots Helsinki Töölö

Yoga 

Museokatu 17

00100 HKI

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

 • Instagram - Grey Circle
 • Facebook - Grey Circle