Videopankki

Joogaa kotistudiolla oman aikataulusi mukaan

Roots videopankin kestotilaajana saat käyttöösi +140 erilaista harjoitusta elämän eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Löydät täältä myös alkeiskurssin sekä lapsille suunnatun videopankin.

Kokeile 7 päivää veloituksetta

alkaen 13,50€/kk

FAQ

Pääset videopankkimme sisältöihin käsiksi, kun sinulla on jokin voimassaoleva maksutapa. Tämän voit ostaa shopin kautta. Sen jälkeen videot aukeavat sinulle ja pääset sulkeltamaan joogan saloihin. 

Videopankissa on tällä hetkellä yli 140 joogavideoita. Löydät videopankistamme niin pitkiä kuin lyhyitä harjoituksia, joita tehdä omassa tahdissa. Videopankista löytyy esimerkiksi aamujoogaa, pehmennystä iltaan, täsmäiskuja, alkeistunteja ja lapsille suunnattuja joogaharjoituksia. 

Tunnista riippuen, voit osallistua mukaan lähes ilman mitään välineitä. Jos sinulla on kotona matto, niin mahtavaa, mutta alustaksi käy mikä vain. Dynaamisilla tunneilla suosittelemme joogamattoa, josta saa paremman pidon käsille ja jaloille. Jos kaipaat käden jatketta, niin blokin voit korvata kirjoilla tai vaikka kahvipaketilla. Vyöksi kelpaa mikä tahansa vyö tai huivi. Bolsterina voi toimia tyyny tai kaksi.

Suurin osa videopankin tunneista on suomeksi, mutta myös englanninkielisiä harjoituksia löytyy. 

Tunneilla ei ole musiikkia, vaan olemme rauhoittaneet kotona tehtävät tunnit. Halutessasi voit laittaa lempimusiikin kotona soimaan.

Roots videopankki kestotilauksen voit maksaa credit tai debit -kortilla. Valitettavasti videopankkia ei pysty maksamaan liikuntaeduilla tai muilla maksutavoilla. 

Ensitilaajana pääset kokeilemaan videopankkia 7 vuorokautta veloituksetta. Tämän jälkeen kestotilaus jatkuu joko 1 kk kestotilauksena 17,50€/kk tai 6kk kestotilauksena 13,50€ kuukausihintaan. 

Valitettavasti videopankki kestotilausta ei pysty maksamaan liikuntaeduilla. Voit kuitenkin ostaa shopista irrallisen yhden kuukauden, jonka voit maksaa liikuntedulla. 

Näet seuraavan maksupäivän kirjautumalla verkkosivuillemme ja klikkaamalla itsesi Oma tili-sivulla kestotilaukset kohtaan.

Voit peruuttaa tilauksesi oman tilin kautta kohdasta kestotilaukset.

Tottakai. Jos peruutat tilauksesi laskutuskauden keskellä, säilyy videopankki-jäsenyytesi seuraavaa laskutuspäivää edeltävään päivään saakka.

Emme palauta Roots videopankki kestotilausten maksuja tai korvaa käyttämättä jäänyttä aikaa. Luotamme asiakkaidemme vastuulle pitää huolen omasta tilausjaksosta ja tilauksen perumisesta. Liittymällä kestotilaajaksi hyväksyt toimitus- ja maksuehdot.

Autamme mielellämme, mikäli sinulla on haasteita tilauksen hallinnoimisessa. Tavoitat meidät sähköpostitse info@rootshki.fi

Voit aktivoida kestotilauksesi oman tilin kautta kohdasta kestotilaukset.

Pahoittelemme haastetta! Olemme apunasi ja tavoitettavissa helpoiten sähköpostin kautta info@rootshki.fi

Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea. Tarkista aina ensin oma yhteytesi, jos lähetys pätkii. Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse info@rootshki.fi, jos sinulla on ongelmia videoiden katselussa.

Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Tervetuloa Rootsille ♡ 

Hyppää mukaan studiollemme Helsingissä tai vaihtoehtoisesti livestriimatuille tunneillemme kotoa käsin – olit missä vain.

Myös videopankistamme löydät lyhyitä ja pitkiä harjoituksia liikuttamaan sinua. Uutena videopankin tilaajana voit lunastaa 7 vrk ilmaisen kokeilun ja nauttia 140+ erilaisesta harjoituksesta.

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä

×