Joogaa kun sinulle sopii

Videopankistamme löydät erilaisia joogaharjoituksia, joita voit tehdä missä vain oman aikataulusi mukaan. Lisäämme valikoimaan kuukausittain useita uusia joogatunteja. Videopankista löytyy myös lapsille suunnattuja leikkisiä joogaharjoituksia. Voit ostaa oikeuden videopankkiin aina kuukaudeksi kerrallaan.

12,90 € / kk

FAQ

Miten kirjaudun videopankkiin?

Pääset videopankkimme sisältöihin käsiksi, kun sinulla on jokin voimassaoleva maksutapa. Tämän voit ostaa shopin kautta. Sen jälkeen videot aukeavat sinulle ja pääset sulkeltamaan joogan saloihin. 

Kuinka paljon videopankki maksaa?

Voit ostaa pääsyn videopankkiin kuukaudeksi kerrallaan hintaan 12,90e/kk. Mikäli sinulla on meidän online-kuukausikortti, pääset katsomaan videopankin videoita maksutta.

Mitä tunteja videopankissa on?

Videopankissa on tällä hetkellä yli 60 joogavideoita. Löydät pankistamme alkeiskurssin, pitkiä sekä lyhyitä harjoituksia, täsmäiskuja sekä lapsille suunnattuja joogaharjoituksia. Lisäämme videopankkiin muutaman uuden tunnin joka kuukausi.

Tarvitsenko omia välineitä?
Tunnista riippuen, voit osallistua mukaan lähes ilman mitään välineitä. Jos sinulla on kotona matto, niin mahtavaa, mutta alustaksi käy mikä vain. Dynaamisilla tunneilla suosittelemme joogamattoa, josta saa paremman pidon käsille ja jaloille. Jos kaipaat käden jatketta, niin blokin voit korvata kirjoilla tai vaikka kahvipaketilla. Vyöksi kelpaa mikä tahansa vyö tai huivi. Bolsterina voi toimia tyyny tai kaksi.
Millä kielellä tunnit on ohjattu?

Suurin osa videopankin tunneista on suomeksi, mutta lisäämme jatkuvasti englanniksi ohjattuja tunteja!

Onko tunneilla taustalla musiikkia?
Tunneilla ei ole musiikkia, vaan olemme rauhoittaneet kotona tehtävät tunnit. Halutessasi voit laittaa lempimusiikin kotona soimaan.
Voinko maksaa ePassilla, Smartumeilla, EazyBreakilla tai Edenredillä?

Kyllä! Voit maksaa liikuntaeduilla (Smartum, sPassi, Eazybreak) verkkokaupassamme. Jos sinulla on Edenredin etuja, teethän maksun Edenredin sovelluksen kautta ja laitat kuvakaappauksen yhteystietojesi kera meille sähköpostitse: info@rootshki.fi.

Video pätkii tai keskeytyy
Suosittelemme käyttämään selaimena Chromea. Tarkista aina ensin oma yhteytesi, jos lähetys pätkii. Voit ottaa yhteyttä meihin sähköpostitse info@rootshki.fi, jos sinulla on ongelmia videoiden katselussa.
Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Tervetuloa uusille sivuillemme, toivottavasti viihdyt täällä ♡

Uuteen sivustoomme on sisäänrakennettuna Mindbody-varausjärjestelmä, eli kaikki siellä olleet tietosi ovat siirtyneet uusien sivujemme alle ja ovat tallessa. Tietoturvasyistä emme kuitenkaan voi siirtää salasanaa kahden järjestelmän välillä.

Eli ensimmäisellä kirjautumiskerralla uusien sivujen kautta sinun tulee luoda itsellesi uusi salasana. Voit hyvin käyttää samaa salasanaa, jota käytit aikaisemmin. Pääset tilaamaan uuden salasanan täältä. Mindbody-sovellus ja -sivu toimivat myös edelleen, mikäli kulkeudut sinne.

Kehitämme uusia sivujamme koko ajan ja lisäämme kevään mittaan sivuille rutkasti uutta sisältöä, joten stay tuned!

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä