Joogaa kotistudiolla oman aikataulusi mukaan

Roots videopankin kestotilaajana saat käyttöösi +100 erilaista harjoitusta elämän eri tilanteisiin ja tarpeisiin. Löydät täältä myös alkeiskurssin sekä lapsille suunnatun videopankin.

Kokeile 7 päivää veloituksetta

alkaen 13,50€/kk

FAQ

Miten kirjaudun videopankkiin?

Pääset videopankkimme sisältöihin käsiksi, kun sinulla on jokin voimassaoleva maksutapa. Tämän voit ostaa shopin kautta. Sen jälkeen videot aukeavat sinulle ja pääset sulkeltamaan joogan saloihin. 

Mitä tunteja videopankissa on?

Videopankissa on tällä hetkellä yli 100 joogavideoita. Löydät pankistamme alkeiskurssin, pitkiä sekä lyhyitä harjoituksia, täsmäiskuja sekä lapsille suunnattuja joogaharjoituksia. Lisäämme videopankkiin useita uusia tunteja joka kuukausi.

Tarvitsenko omia välineitä?
Tunnista riippuen, voit osallistua mukaan lähes ilman mitään välineitä. Jos sinulla on kotona matto, niin mahtavaa, mutta alustaksi käy mikä vain. Dynaamisilla tunneilla suosittelemme joogamattoa, josta saa paremman pidon käsille ja jaloille. Jos kaipaat käden jatketta, niin blokin voit korvata kirjoilla tai vaikka kahvipaketilla. Vyöksi kelpaa mikä tahansa vyö tai huivi. Bolsterina voi toimia tyyny tai kaksi.
Millä kielellä tunnit on ohjattu?

Suurin osa videopankin tunneista on suomeksi, mutta myös englanninkielisiä harjoituksia löytyy. 

Onko tunneilla taustalla musiikkia?
Tunneilla ei ole musiikkia, vaan olemme rauhoittaneet kotona tehtävät tunnit. Halutessasi voit laittaa lempimusiikin kotona soimaan.
Mitkä maksutavat hyväksytte?

Roots videopankki kestotilauksen voit maksaa credit tai debit -kortilla. Valitettavasti videopankkia ei pysty maksamaan liikuntaeduilla tai muilla maksutavoilla.