YRITYKSet online

"PITÄMÄLLÄ ENSIN HUOLTA ITSESTÄSI JAKSAT HUOLEHTIA MYÖS MUISTA." 

Tarjoamme työporukoille rauhoittavia ja virkistäviä pirskahduksia arjen keskelle tämän ainutlaatuisen ajanjakson aikana. Haluamme jakaa lempeitä ja leppoisia tapoja vaikuttaa yksilöiden hyvinvointiin etätoimistoilla. Vaihtoehtoisesti tämä voi tarkoittaa työporukalle räätälöityä yhteistä joogahetkeä livestriimattuna suoraan koteihin tai pääsyä yritysten tarpeisiin rakennettuun videopankkiin, jossa harjoituksia voi tehdä omassa tahdissaan kodin aikataulujen sen salliessa. Harjoitukset auttavat keskittymään, rauhoittumaan ja palautumaan - tämä heijastuu motivaatioon, luovuteen ja henkilöstön hyvinvointiin. Kysy lisää vaihtoehdoistamme info@rootshki.fi. 

VIISI HUOMATTAVAA HYÖTYÄ JOOGASTA

fokus

Multitasking on tiedettävästi työtehon yksi pahimmista vihollisista, joten me uskomme vakaasti, että työnteon uudet mustat ovat keskittyminen, priorisointi sekä tietysti siinä sivussa terveenä pysyvä keho-mieli. Erilaiset joogassa tehtävät harjoitukset kasvattavat keskittymiskykyä ja tietoisuutta oman mielen toiminnasta sekä lisäävät kykyä rentoutua.

RYHTI

Joogassa vahvistetaan etenkin syviä lihaksia, ja tuodaan lempeän liikkeen avulla loistavaa vastaliikettä istuvalle elämäntyylille. Hartioiden, niskan ja alaselän jumit saattavat helpottaa huomattavasti joogan asentojen tai tunnin aikana tehtävien hengitysharjoitusten myötä. Hyvä ryhti luo ryhdikkyyttä myös mieleen ja kivistäneiden hartioiden pehmeneminen keveyttä oloon.

virkeys

Joogaharjoituksen myötä keho-mieli-yhteys vahvistuu, mikä taas lisää kykyä huomata kiireen keskellä vaikkapa epäergonominen työasento ja jännittyneet hartiat. Etenkin aamupäivään sijoittuva harjoitus vetreyttää kehon, parantaa verenkiertoa sekä auttaa mieltä laskeutumaan, mikä taas voi vaikuttaa suotuisasti ihan koko loppupäivään ja auttaa iltapäiväväsymyksen ennaltaehkäisemisessä.

tila

Stressi salpaa hengityksen, ja kun hengitys on pinnallista ja lyhyttä, pinna kiristyy eikä ajatuskaan kulje – ja näin noidankehä on valmis. Stressin vastalääkkeenä toimimisen lisäksi lempeä jooga ja hengitysharjoitukset parantavat keskittymiskykyä sekä hierovat kehoa sisältäpäin ja luovat tilaa hengittää – säännöllisesti harjoitettuna myös ihan kirjaimellisestikin!

lepo

Terveen ihmisen elämään kuuluu sekä stressiä että lepoa – mutta sopivassa suhteessa. Mukavakin tekeminen muuttuu taakaksi keholle, jos lepoa ei päivän aikana ole riittävästi. Joogan rentoutumisharjoitukset avittavat kehoa palautumaan ja säännöllisesti harjoitettuna myös rauhoittamaan ylivirittynyttä hermostoa ja helpottamaan unensaantia sekä parantamaan unenlaatua – minkä varmasti kaikki tietävät vaikuttavan valtavasti yleiseen hyvinvointiin.

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Vallilan kahvilan aukioloajat:

Ma-Pe 8-14

La 9-14

info@rootshki.fi

0405015959

 

Roots Helsinki Töölö

Yoga (auki joogatuntien yhteydessä)

Museokatu 17

00100 HKI

Jooga:

info@rootshki.fi

+358 40 1438600 (ma-pe 8-16)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle