emma.JPG

LAHJAKORTIT

gift some time

Lahja, joka tekee hyvää. Osta läheisellesi lahjaksi, yllätykseksi tai vaikka arjen piristykseksi. Omaa aikaa, liikettä tai ehkä uusi lajikokeilu?

 

Lahja voi olla avoin lahjakortti Rootsiin, kertaluontoinen kokeilukerta, useamman kerran sarjakortti, pääsy online-tunneille tai vaikka lapsijoogaa perheen pienimmille. 

 

Lahjakortin voit joko ostaa verkosta tai suoraan meiltä paikan päältä. Lahjakortteja voi ostaa mille tahansa summalle, valmiit vaihtoehdot näet linkistä. Itse lahjakortti on aina on voimassa 12 kk ja käy molemmissa paikoissa. Huomaathan kuitenkin, että ainoastaan Vallilassa on kahvila.

Ostaessasi lahjakorttia verkosta voit kirjoittaa lahjakorttiin saatesanat, valita kuvan, summan ja päättää toimitustavan. Voit lähettää ja ajastaa sen suoraan sähköpostitse lahjansaajalle. Huomaathan, että lahjakortin lähetysaika on noin klo 14 valittuna päivänä. Tai viedessäsi ostotapahtumaa loppuun voit myös maksuvaiheen jälkeen lähettää sen itsellesi tai tulostaa lahjakortin

 

Lahjakortin saaja voi varata tunnin varausjärjestelmästä ja lunastaa lahjakortin verkossa kortin numeroa vastaan tai saapuessaan Rootsiin ensimmäisen kerran. Sarjakortti aktivoidaan elektroniseksi ensimmäisen käynnin yhteydessä ja se on voimassa 1-4 kk riippuen kortin arvosta.

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Vallilan kahvilan aukioloajat:

Ma-Pe 8-14

La 9-14

info@rootshki.fi

0405015959

 

Roots Helsinki Töölö

Yoga (auki joogatuntien yhteydessä)

Museokatu 17

00100 HKI

Jooga:

info@rootshki.fi

+358 40 1438600 (ma-pe 8-16)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle