Tapahtumat ja kurssit

Tutustu ja löydä sinulle sopiva tulevista tapahtumista ja kursseistamme.

Dynaaminen hatha -pienryhmä

Tämä pienryhmä on sinulle, joka haluat syventää joogaharjoitustasi ja löytää uusia ulottuvuuksia harjoituksesta. Tässä pienryhmässä on luvassa anatomista tutkailua, progressiivista etenemistä ja haastetta. Pienryhmäharjoittelu mahdollistaa ryhmän mukaan etenevän harjoittelun.

Inversio flow -pienryhmä

Tämä pienryhmä on sinulle, joka haluat syventää joogaharjoitustasi ja haastaa itseäsi harjoituksessa. Pienryhmäharjoittelu mahdollistaa progressiivisesti etenevän ohjauksen osallistujien mukaan. Tässä ryhmässä ei hikeä, naurua ja menoa säästellä.
Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Tervetuloa uusille sivuillemme, toivottavasti viihdyt täällä ♡

Uuteen sivustoomme on sisäänrakennettuna Mindbody-varausjärjestelmä, eli kaikki siellä olleet tietosi ovat siirtyneet uusien sivujemme alle ja ovat tallessa. Tietoturvasyistä emme kuitenkaan voi siirtää salasanaa kahden järjestelmän välillä.

Eli ensimmäisellä kirjautumiskerralla uusien sivujen kautta sinun tulee luoda itsellesi uusi salasana. Voit hyvin käyttää samaa salasanaa, jota käytit aikaisemmin. Pääset tilaamaan uuden salasanan täältä. Mindbody-sovellus ja -sivu toimivat myös edelleen, mikäli kulkeudut sinne.

Kehitämme uusia sivujamme koko ajan ja lisäämme kevään mittaan sivuille rutkasti uutta sisältöä, joten stay tuned!

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä