Tapahtumat ja kurssit

Tutustu ja löydä sinulle sopiva tulevista tapahtumista ja kursseistamme.

(täynnä) Fall Reboot -päiväretriitti

Rootsin päiväretriitti, Roots Fall Reboot, pidetään Jollaksen Kartanossa Helsingissä. Tämä retriitti on sinulle, joka kaipaat päivän irtioton, maisemanvaihdoksen ja harmoniaa kiireiseen syksyyn. Luvassa joogaa, maukkaita ruokia, lepoa ja työkaluja mm. vastustuskyvyn lisäämiseen ayurvedan avulla. Päivän päätteeksi rantasaunan löylyjä ja pulahduksia.

Late Night Yin

Luvassa on rauhallinen ja pehmeä reilun 2 tunnin myöhäisillan harjoitus, jossa tutkitaan kehon ja mielen syviä kerroksia.

Takkahuonejooga & sauna // Yoga & sauna at Löyly Helsinki

Tule hemmottelemaan itseäsi joogaamalla ja saunomalla! Lempeän kiireetön sunnuntaiaamu meren välittömässä läheisyydessä. Aamu alkaa 60 minuutin pehmeän liikkuvalla joogatunnilla Löylyn tunnelmallisessa takkahuoneessa klo 9. Joogan jälkeen saunominen Löylyn upeissa puitteissa klo 10-11 (+ virkistävä pulahdus meressä).
Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan

Hyppää mukaan studiollemme Vallilassa ja Töölössä tai vaihtoehtoisesti livestriimatuille tunneillemme kotoa käsin. ♡ Myös videopankistamme löydät lyhyitä ja pitkiä harjoituksia liikuttamaan sinua. 

Oletko vielä kokeillut videopankkiamme? Uutena tilaajana voit lunastaa 7 vrk ilmaisen kokeilun ja nauttia 130+ erilaisesta harjoituksesta.

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä