Tapahtumat ja kurssit

Tutustu ja löydä sinulle sopiva tulevista tapahtumista ja kursseistamme.

Löylyn terassijooga

Kesäaamun joogat Löylyn kattoterassilla alkavat perjantaina 7.6. Tämä 60 minuutin virkistävä joogatunti järjestetään viikottain  perjantaisin klo 9-10. Joogan jälkeen voit halutessasi jäädä Löylyyn aamukahville tai vaikka pulahtaa mereen uimaan. Löylyn ravintola aukeaa kesällä klo 10.

Hyvän olon päivä – urbaani city-retriitti / Helsinki

City-retriitillä matkataan oman hyvinvoinnin äärelle liikkuen, rentoutuen ja nautiskellen. Päivä alkaa kehon lempeästi lämmittävällä aamujoogalla. Hyvän olon teemoja herätellään itsenäistä työstöä sisältävissä workshop-osuuksissa, joiden aikana saat käytännön vinkkejä ja toimivia työkaluja mm. arjessa jaksamiseen ja palautumiseen sekä itsen hemmotteluun kasvo- ja päähieronnan avulla. Lounasta ja herkuja nautitaan Relovessa, minne saapuu yllätysvieras jakamaan inspiroivan tarinansa omasta matkastaan kohti tasapainoista ja hyvää oloa. Päivän ohjelmaan kuuluu myös urbaani kävelymeditaatio ulkona ja äänimaljarentoutus.

Roots Helsinki Joogaopettajakoulutus 250h

Oletko unelmoinut joogaopettajuudesta, mutta olet odottanut sopivaa hetkeä? Roots Helsingin opettajakoulutus tarjoaa ajankohtaisen ja laaja-alaisen koulutuskokonaisuuden joogaopettajaksi kasvamiseen. Vuoden mittainen koulutus sopii sinulle, joka olet harjoittanut pidemmän aikaa joogaa, olet syvästi kiinnostunut joogasta ja sen juurista, kehon ymmärtämisestä sekä kaipaat elämääsi uutta ihmisläheistä suuntaa. 
Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Uusi Rootsissa?

Aloita tästä

×