Tapahtumat ja kurssit

Tutustu ja löydä sinulle sopiva tulevista tapahtumista ja kursseistamme.

inversio flow -pienryhmä

Tämä pienryhmä on sinulle, joka haluat syventää joogaharjoitustasi ja haastaa itseäsi harjoituksessa. Pienryhmäharjoittelu mahdollistaa progressiivisesti etenevän ohjauksen osallistujien mukaan. Tässä ryhmässä ei hikeä, naurua ja menoa säästellä.

ONLINE raskausjooga -kurssi

Näiden neljän viikon aikana pysähdymme yhteen eri teemojen ympärille koottuun hengitys-, meditaatio-, sekä asanaharjoituksen pariin. Kurssilla pyrimme löytämään sekä tilaa että voimaa ja vahvistusta keholle. Saat kurssilta ohjeet raskauden ajan turvalliseen joogaharjoitukseen sekä viikoittaisen hetken itsellesi nauttia tästä ihmeellisestä ajasta elämässäsi. Olet tervetullut mukaan raskautesi missä tahansa vaiheessa!

raskausjooga -kurssi

Näiden neljän viikon aikana tulemme kokoontumaan yhteen eri teemojen ympärille koottuun hengitys-, meditaatio-, sekä asanaharjoituksen pariin. Kurssilla pyrimme löytämään sekä tilaa että voimaa ja vahvistusta keholle. Saat kurssilta ohjeet raskauden ajan turvalliseen joogaharjoitukseen sekä viikoittaisen hetken itsellesi nauttia tästä ihmeellisestä ajasta elämässäsi. Olet tervetullut mukaan raskautesi missä tahansa vaiheessa!

rest in yin – 2 h lepohetki

Tarvitsetko hetken hengähdyksen syksyn kiireiden keskellä? Samalla kun ilma viilenee, valo vähenee ja luonto alkaa painua talviunille, arjen kierrokset sen kuin lisääntyvät ja aika höllätä ja jarruttaa on monella kortilla.

roots master classes: seeking strength

Toisinto viime syksyltä uusilla ideoilla, sillä tätä tuntia on muisteltu moneen kertaan! Tämä harjoitus keskittyy käsitasapainojen voiman rakentamiseen. Liikumme läpi power flow tyylisen sarjan, jossa opetamme keholle käsilläseisonnan ja kyynärvarsiseisonnan linjaustekniikkaa. Tutkimme ranteiden ja hartialinjan turvallista lämmittelyä ja etsimme voimaa uskaltaa kääntää harjoitus ylösalaisin.

Late night yin

Luvassa on rauhallinen ja pehmeä 2 tunnin myöhäisillan harjoitus, jossa tutkitaan kehon ja mielen syviä kerroksia.

roots master classes: juicy hips

Tällä tunnilla tarjoamme rakkautta lantiolle ja lonkille. Availemme lantionaluetta erilaisilla mobiliteettiharjoitteilla ja tutkimme lantion alueen vakaata kannattelua matkalla kohti erilaisia lantionavausta vaativia käsitasapainoja kuten tittibhasanaa, lentävää kyyhkyä ja grasshopper -asanaa.

Rest in Yin – 2 h lepohetki

Kahden tunnin palauttava yin-jooga. Pehmeitä, pitkiä ja passiivisia asentoja apuvälineiden tukemana, rauhallisen musiikin kannattelemana ja lempeän ohjeistuksen saattelemana.

roots master classes: upside-down motion

Haluaisitko lisätä käsitasapainoilua osaksi flow harjoitustasi? Tällä tunnilla tutkimme tapoja siirtyä käsien varaan flow-sarjan keskellä. Tunti alkaa poikkeuksellisesti workshop osuudella, jossa tutkimme muun muassa bakasanan variaatioita ja pinchaa, jonka jälkeen liitämme asanat osaksi virtaavaa flowta.

(täynnä) Roots Escape -joogaretriitti

Tämä viikonloppuretriitti on sinulle, joka kaipaat hengähdystä syksyn kiireistä, omaa aikaa, maisemanvaihdosta ja kehoa ja mieltä hoitavaa joogaa hyvässä seurassa. Lähde Rootsin joogaopettajien Emilian ja Auroran kanssa viettämään viikonloppua luonnonkauniisiin maisemiin Tuomiston kartanoon Sastamalaan.
Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Tervetuloa uusille sivuillemme, toivottavasti viihdyt täällä ♡

Uuteen sivustoomme on sisäänrakennettuna Mindbody-varausjärjestelmä, eli kaikki siellä olleet tietosi ovat siirtyneet uusien sivujemme alle ja ovat tallessa. Tietoturvasyistä emme kuitenkaan voi siirtää salasanaa kahden järjestelmän välillä.

Eli ensimmäisellä kirjautumiskerralla uusien sivujen kautta sinun tulee luoda itsellesi uusi salasana. Voit hyvin käyttää samaa salasanaa, jota käytit aikaisemmin. Pääset tilaamaan uuden salasanan täältä. Mindbody-sovellus ja -sivu toimivat myös edelleen, mikäli kulkeudut sinne.

Kehitämme uusia sivujamme koko ajan ja lisäämme kevään mittaan sivuille rutkasti uutta sisältöä, joten stay tuned!

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä