Jooga

Sanalla jooga on yhtä monta merkitystä, kun on joogaajia. Me Rootsissa haluamme auttaa jokaista luomaan käsityksensä joogasta. Jokaiselle meistä on omat syynsä tulla maton päälle ja toivommekin, että valitset tunnin aina oloasi kuunnellen ja kunnioittaen. Tuntimme ovat aina ohjattuja tunteja ja olet siellä osaavien ja koulutettujen opettajiemme kanssa. Tarjoamme noin 50 viikkotuntia pehmeästä dynaamiseen – hikisiä, restoratiivisia, virkistäviä, rentouttavia ja meditatiivisia joogatunteja. Sinun ei tarvitse osata mitään, tietää asanoita tai ymmärtää joogan sanastoa. Haastavin osuus on tehty, kun tulet paikalle. Viikkotunneille voit osallistua studioilla tai kotimaltolta käsin livestriimin välityksellä.

Joogatunnit

Tarjoamme joogatunteja kahdella studiollamme Vallilassa ja Töölössä. Joogatunteja löytyy pehmeästä dynaamiseen ja kaikkea siltä väliltä.

Online-tunnit

Hyppää linjoille kotistudiolta käsin! Tervetuloa livestriimatuille online-tunneillemme tuttujen opettajien kanssa. Tuomme joogastudion kotiisi, mökille ja missä ikinä menetkään.

Joogatunnit tänään:

Online:

07.00 - 08.00Flow
Online
17.30 - 18.30Vinyasa flow
Online
19.00 - 20.15Move & meditate
Online

Töölö:

19.00 - 20.30Yin

Vallila:

17.30 - 18.30Vinyasa flow
19.00 - 20.15Move & Meditate

aikataulu

varaa klikkaamalla tunnin nimeä

suodata:KaikkiOnlineVallilaTöölö vko 08/22. - 28.02
OnlineVallilaTöölö
maanantai
17.00 - 18.00Inversio flow
Online
18.30 - 19.30Dynaaminen hatha
Online
20.00 - 21.00Lempeä ilta
Online
17.00 - 18.00Joogaa aloittelijoille
Vallila
18.30 - 19.30Dynaaminen Hatha
Vallila
18.00 - 19.15Hatha
Töölö
tiistai
09.00 - 10.15Hatha
Online
17.30 - 18.45Vinyasa flow (eng.)
Online
19.30 - 20.45Yin
Online
17.30 - 18.45Vinyasa Flow (eng.)
Vallila
17.30 - 18.30Vinyasa flow (eng.)
Töölö
19.00 - 20.15Yin (eng.)
Töölö
keskiviikko
10.00 - 11.00Morning flow (eng.)
Online
18.00 - 19.15Astanga
Online
20.00 - 21.00Lempeä ilta
Online
10.00 - 11.00Morning Flow (ENG)
Vallila
18.00 - 19.15Astanga
Vallila
19.00 - 20.15Lempeä ilta
Töölö
torstai
07.00 - 08.00Flow
Online
17.30 - 18.30Vinyasa flow
Online
19.00 - 20.15Move & meditate
Online
17.30 - 18.30Vinyasa flow
Vallila
19.00 - 20.15Move & Meditate
Vallila
19.00 - 20.30Yin
Töölö
perjantai
17.00 - 18.15Flow
Online
18.45 - 20.00Yin & Yang
Online
17.00 - 18.15Flow
Vallila
lauantai
10.00 - 11.15Yin & Yang
Online
10.00 - 11.15Yin & Yang
Vallila
sunnuntai
09.00 - 10.15Lempeä aamu
Online
11.00 - 12.15Flow (eng.)
Online
18.30 - 19.45Yin
Online
18.30 - 19.45Yin
Vallila
11.00 - 12.00Flow
Töölö
18.00 - 19.15Yin
Töölö

faq

Videopankki

Videopankistamme löydät erilaisia joogaharjoituksia, joita voit tehdä missä vain oman aikataulusi mukaan. Voit ostaa oikeuden videopankkiin aina kuukaudeksi kerrallaan.

12,90€ / kk

tapahtumat

Verkkosivumme on uudistunut – tilaa itsellesi uusi salasana

Astangan alkeiskurssille et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Opettelemme auringontervehdyksiä ja käymme läpi tekniikkapohjaisesti asana-liikesarjoja sekä hengityksen, liikkeen ja jooga-asentojen yhdistämisestä.

Studiomme ovat auenneet 1.2 pienryhmille

Astangan alkeiskurssille et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Opettelemme auringontervehdyksiä ja käymme läpi tekniikkapohjaisesti asana-liikesarjoja sekä hengityksen, liikkeen ja jooga-asentojen yhdistämisestä.

Jos haluat saada maailman rauhoittumaan, aloita itsestäsi

Astangan alkeiskurssille et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Opettelemme auringontervehdyksiä ja käymme läpi tekniikkapohjaisesti asana-liikesarjoja sekä hengityksen, liikkeen ja jooga-asentojen yhdistämisestä.

Järki ja henki mahtuvat samaan kehoon

Saako ihminen uskoa henkisyyteen ja logiikkaan samaan aikaan vai pitääkö niiden olla toistensa vastakohtia?

Kriisi herättää luovuuden

Miten selvitä ajasta, joka poikkeaa kaikesta ennen eletystä?

Flow, yin tai mitä näitä nyt on – mikä jooga sopii minulle?

Joogaa on tarjolla joka keholle ja eri höysteillä. Joogatuntien nimiviidakosta ei selviä ihan helpolla, mikä tyyli sopii kenellekin. Kokosin lyhyen sanaston, jonka avulla voit navigoida itsesi oikealle tunnille.

Yksityistunnit ja -tilaisuudet

Yksityisellä joogatunnilla keskitymme vain sinuun. Näin saat valtavan määrän juuri sinun harjoitustasi tukevaa tietoa.

Yksityinen joogatunti eli one-to-one -tunti voi olla oikea vaihtoehto juuri sinulle, jos toivot yksilöllistä opetusta tai harjoitusta tulee muokata esimerkiksi loukkaantumisen vuoksi. Tai ehkä ryhmätunnit eivät ole sinun juttusi. Etenemme harjoituksessa sinun tasosi ja toiveidesi mukaan, sovittaen harjoitus sinun elämäntilanteeseesi. Yksityistunnit voimme pitää studioillamme tai online-tuntina videon välityksellä.

Voit tiedustella yksityistuntia yhteydenottolomakkeen kautta.

FAQ

Miksi joogata?

Joogalla on monia tieteellisesti todistettuja hyötyjä. Erilaiset joogassa tehtävät harjoitukset parantavat keskittymiskykyä ja tietoisuutta oman mielen toiminnasta sekä lisäävät kykyä rentoutua. Joogan auttaa kehoa palautumaan ja säännöllisesti harjoitettuna myös rauhoittamaan ylivirittynyttä hermostoa, helpottamaan unensaantia sekä parantamaan unenlaatua – minkä varmasti kaikki tietävät vaikuttavan valtavasti yleiseen hyvinvointiin.

 

Joogassa tehtävät erilaiset keholliset harjoitukset lisäävät voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Joogassa vahvistetaan etenkin syviä lihaksia, ja tuodaan lempeän liikkeen avulla loistavaa vastaliikettä istuvalle elämäntyylille. Erilaiset hengitysharjoitukset hierovat kehoa sisältäpäin ja luovat tilaa hengittää.

Miten ilmoittaudun tunnille?

Pääset ilmoittautumaan tunnille verkkosivujemme kautta. Tunti tulee maksaa varauksen yhteydessä käyttämällä jo ostettuja joogakortteja tai ostamalla joogakäynnin tai -kortin. Studioilla pidettäville tunneille voit myös ilmoittautua ja maksaa saapuessasi paikalle.

 
Miten perun ilmoittautumiseni?

Pääset perumaan ilmoittautumisesi oman tilisi alta kirjauduttuasi sisään sivuillemme. Huomioithan, että ilmoittautumisen peruminen tulee tehdä ajoissa, jotta voit tehdä sen maksutta. Voit perua ilmoittautumisen maksutta 12 tuntia ennen aamutunnin alkua ja 6 tuntia ennen iltatunnin alkua. Aamutunnit ovat tunteja, jotka alkavat ennen klo 12 ja iltatunnit tunteja, jotka alkavat klo 12 tai sen jälkeen.

Miten valmistaudun joogatunnille?

Mitään erityistä valmistautumista tunneille ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin joogapäivänä huolehtimaan kehon nestetasapainosta ja ruokailusta hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Juo ja syö mielellään noin 1-2 h ennen saapumistasi tunnille.

Mitä tarvitsen mukaan studiolle?

Ota mukaan studiolle mukavat vaatteet ja joogamatto, mikäli sellaisen omistat. Meillä on studioilla myös lainamattoja tarvittaessa. Joogaaminen tapahtuu paljain jaloin, mutta ota mukaasi myös lämmintä vaatetta loppurentousta ja lempeitä harjoituksia varten. Hermoston rauhoittuessa myös keho rauhoittuu ja viilenee.

Mitkä tunnit sopivat aloittelijoille?

Jos olet vasta-alkaja suosittelemme aloittamaan alkeistunneilta. Voit aloittaa joogan ja osallistua tunneillmme koska tahansa. Sopivia tunteja aloittelijoille ovat rauhallisemmat joogatunnit kuten hatha, lempeä aamu, lempeä ilta sekä joogaa aloittelijoille. Näillä tunneilla saat kosketuksen joogaharjoitukseen lempeän fyysisen harjoituksen avulla. Aloittelijana voit kokeilla myös hyvin rauhoittavaa yin-joogaa, jossa ei ole erillisiä aloitustasoja.

 

Videopankistamme löydät myös alkeistason tunteja, joista sinun on helppo aloittaa omassa tahdissa.

Mitkä tunnit sopivat raskaana olevalle?
Lähtökohtaisesti suosittelemme raskaana olevalle aina raskausjoogaa, jota meillä järjestetään kurssiluonteisesti aina syksyn alussa ja kevään alussa. Jos sinulla kuitenkin on jo joogataustaa entisestään, voit hypätä viikkotunneillemme vointisi mukaan. Tällöin kuitenkin suosittelemme lempeitä ja rauhallisia tunteja. Voit osallistua myös yin-tunnille, mutta erityistä varovaisuutta vaalien. Huomaathan nimittäin, että kehon tukikudoksia pehmittävää relaksiinia on kehossa koko raskauden ajan sekä vielä 4kk synnytyksen jälkeen. Tästä kannattaa olla tietoinen jos käy yin-tunneilla, varsinkin jos on yhtään yliliikkuvat nivelet. Relaksiinin vaikutus loppuu vasta imetyksen loppumisen jälkeen.
Milloin varausikkuna aukeaa?
Tunteja voi varata aina kuluvalle päivälle sekä siitä seuraaville 6 päivälle. Uusi päivä aukeaa varattavaksi aina keskiyöllä vuorokauden vaihtuessa.
Mistä tiedän olenko saanut paikan varasijalta?

Jos olet ilmoittautunut tunnille jonoon, saat tiedon pääsystäsi tunnille meilitse. Huomaathan, että sinun tulee olla hyväksynyt sähköpostit (account management) saadaksesi nämä. Saat tiedon paikasta peruutusaikojen puitteissa eli viimeistään 12 h ennen aamutunnin alkua tai 6 h ennen iltatunnin alkua. Tekstiviestien lähettäminen vapautuneista paikoista ei valitettavasti ole mahdollista.

Mitä, jos myöhästyn tunnilta muutaman minuutin?
Toivomme sinun saapuvan paikalle hyvissä ajoin. Vastaanotto aukeaa aina 15 ennen tunnin alkua. Valitettavasti mattimyöhäisiä emme voi ottaa tunneille, vaan tunnin alkaessa ovet sulkeutuvat ja annamme rauhan tunnilla olijoille.
Peruutussikkuna on umpeutunut, mutta olen estynyt pääsemään tunnille?
Maksuttoman peruutusikkunan sulkeuduttua voit tehdä vielä Late cancel -peruutuksen, mikä vapauttaa paikan jollekin toiselle.
En pääse kirjautumaan tililleni?
Mikäli olet unohtanut salasanasi, voit nollata sen. Mikäli syötät salasanasi useamman kerran väärin, tilisi lukkiutuu 5 minuutin ajaksi. Jos sisäänkirjautmisongelma jatkuu olethan yhteydessä info@rootshki.fi
Haluan ostaa lahjakortin, miten toimin?

Lahjakortteja voi ostaa verkkokauppamme kautta.  Lahjakortteja voi ostaa joko avoimelle summalle tai määrittää lahjakorttiin vaikka sarjakortin.

Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan

Hei Rootsilainen, kirjaudu sisään:

Ensimmäistä kertaa täällä?

Luo tunnus

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä