Uusi Rootsissa

Mitä jooga meille tarkoittaa?

Sanalla jooga on yhtä monta merkitystä, kun on vastaajia. Me Rootsissa haluamme auttaa jokaista luomaan käsityksensä joogasta. Jokaiselle meistä on omat syynsä tulla maton päälle ja toivommekin, että valitset tunnin aina oloasi kuunnellen ja kunnioittaen. Tuntimme ovat aina ohjattuja tunteja ja olet siellä osaavien ja koulutettujen opettajiemme kanssa. Tarjoamme noin viikkotunteja pehmeästä dynaamiseen – hikisiä, restoratiivisia, virkistäviä, rentouttavia ja meditatiivisia joogatunteja. Sinun ei tarvitse osata mitään, tietää asanoita tai ymmärtää joogan sanastoa. Haastavin osuus on tehty, kun olet tullut paikalle. Viikkotunneille voit osallistua studioilla tai kotimaltolta käsin livestriimin välityksellä.

Roots Rookie!

Ensimmäistä kertaa Rootsissa? Ihanaa! Tarjoamme uusille asiakkaille Roots Rookie -kortin, joka sisältää 3 joogakertaa 30 euron pakettihintaan. Suosittelemme tätä vasta-alkajille ja uusille Rootsilaisille, jotta saat mahdollisuuden testata muutamaa erilaista tuntia alennettuun hintaan ja löytää itsellesi sopivat tunnit ja opettajat. Kortti on voimassa yhden kuukauden ajan.

Aloittelijoille sopivat tunnit

Voit aloittaa joogan ja osallistua tunneillemme missä vaiheessa vuotta tahansa – tuntimme eivät ole kurssimuotoisia. Suosittelemme aloittamaan joogaharrastuksen meidän joogaa aloittelijoille -tunnilta tai videopankin alkeiskurssikokonaisuudella. Muita sopivia tunteja aloittelijoille ovat rauhallisemmat joogatunnit kuten hatha, lempeä aamu sekä lempeä ilta. Näillä tunneilla saat kosketuksen joogaharjoitukseen lempeän fyysisen harjoituksen avulla. Aloittelijana voit kokeilla myös hyvin rauhoittavaa yin-joogaa. Tutustu tuntikuvauksiin ja löydä sinulle sopiva joogamuoto.

Ilmoittaudu tunneille ennakkoon

Studiolla pidettäville tunneillemme on tärkeää ilmoittautua etukäteen, jotta varmistat haluamallesi tunnille paikan. Tunteja voi varata verkkosivujemme kautta aina kuluvalle sekä seuraavalle kuudelle päivälle. Uuden päivän tunnit vapautuvat varattaviksi aina keskiyöllä vuorokauden vaihtuessa. Jos haluamasi tunti on jo täynnä, voit ilmoittautua varasijalle. Huomaathan, että varasija on aktiivinen jonotuspaikka. Sinulle tulee ilmoitus sähköpostitse, jos paikka vapautuu. Online-tunneillemme ei ole maksimimäärää, joten riittää että ilmoittaudut 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Peruuta varauksesi ajoissa

Mikäli elämä yllättää etkä pääsekään osallistumaan tunnille, voit peruuttaa varauksesi. Peruutus tulee tehdä aina varausjärjestelmämme kautta. Peruuttaminen on maksutonta studiotunneille 12 tuntia ennen aamutuntien alkua ja 6 tuntia ennen iltatunnin alkua. Aamutunneiksi lasketaan tunnit, jotka alkavat ennen klo 12.  Jos varaus on peruutettu myöhässä tai et saavu tunnille, maksu tunnista veloitetaan olemassa olevalta joogakortiltasi tai tilillesi merkitään 10 euron peruutusmaksu. Jos sinulla on kuukausikortti, sen voimassaolosta vähennetään yksi päivä. Online-tunneilla varaus tulee peruuttaa 15 minuuttia ennen tunnin alkua.

Tunnille valmistautuminen

Mitään erityistä valmistautumista tunneille ei tarvita. Suosittelemme kuitenkin joogapäivänä huolehtimaan kehon nestetasapainosta ja ruokailusta hyvissä ajoin ennen tunnin alkua. Juo ja syö mielellään noin 1-2 h ennen joogaharjoitusta.

Tunnille tarvittavat välineet

Suosittelemme tuomaan mukanasi oman joogamaton, mutta mikäli sellaista ei löydy, saat maton maksutta lainaan myös studiolta. Meiltä löydät myös blokkeja, bolstereita, joogavöitä sekä vilttejä – opettajasi opastaa tunnilla näyden käyttämisessä. Pukeudu joustaviin ja mukaviin vaatteisiin. Tunneilla ollaan avojaloin, mutta nappaa halutessasi sukat mukaan rentoutushetkiä varten.

Studiomme Vallilassa ja Töölössä

Rootsilla on kaksi joogastudiota, yksi Vallilassa ja yksi Töölössä. Tarkistathan hyvissä ajoin, kummalla studiolla tuntisi järjestetään. Molemmilta studioilta löydät pukuhuone- ja suihkutilat. Vallilan studiolta löytyy myös lukolliset kaapit. Löydät saapumisohjeet ja infoa parkkeerauksesta täältä.

Studiomme Vallilassa ja Töölössä

Rootsilla on kaksi joogastudiota, yksi Vallilassa ja yksi Töölössä. Tarkistathan hyvissä ajoin, kummalla studiolla tuntisi järjestetään. Molemmilta studioilta löydät pukuhuone- ja suihkutilat. Vallilan studiolta löytyy myös lukolliset kaapit. Löydät saapumisohjeet ja infoa parkkeerauksesta täältä.

faq

Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Tervetuloa uusille sivuillemme, toivottavasti viihdyt täällä ♡

Uuteen sivustoomme on sisäänrakennettuna Mindbody-varausjärjestelmä, eli kaikki siellä olleet tietosi ovat siirtyneet uusien sivujemme alle ja ovat tallessa. Tietoturvasyistä emme kuitenkaan voi siirtää salasanaa kahden järjestelmän välillä.

Eli ensimmäisellä kirjautumiskerralla uusien sivujen kautta sinun tulee luoda itsellesi uusi salasana. Voit hyvin käyttää samaa salasanaa, jota käytit aikaisemmin. Pääset tilaamaan uuden salasanan täältä. Mindbody-sovellus ja -sivu toimivat myös edelleen, mikäli kulkeudut sinne.

Kehitämme uusia sivujamme koko ajan ja lisäämme kevään mittaan sivuille rutkasti uutta sisältöä, joten stay tuned!

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä