Yksityis­tunnit

yrityksille

Yrityksen suurin voimavara ovat sen työntekijät. Heihin kannattaa panostaa. Työntekijöiden hyvinvointiin sijoittaminen on kauaskantoista henkilöstöpolitiikkaa, joka lisää työtyytyväisyyttä ja vähentää sairauspoissaoloja. Järjestämme joogatunteja yritysten virkistyspäiville, tyhy-päivään, pikkujouluhin tai vaikkapa pitkän kokouspäivän alkajaisiksi. Joogatunti voidaan järjestää joko kertaluonteisesti tai jatkuvana. Lokaatioksi voi valikoitua meidän tunnelmallinen sali Vallilassa tai Töölössä. Voimme tuoda joogatunnin myös toimistollenne tai koteihin livestreamin kautta. Virkistyspäivän jatkoksi voimme yhdistää ihanan aamiaissetin tai ravitsevan lounaan, joko kahvilassamme Vallilassa tai teidän tiloihin toimitettuna. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä!Ota yhteyttä

Tutustu catering-palveluihimme

Tutustu tiloihimme

yksityisille

Järjestämme kaikenlaisia yksityistunteja toiveiden mukaan, sekä arkeen että juhlaan. Kokoonnuitte sitten ystävien tai perheen kanssa juhlistamaan polttareita, synttäreitä, babyshowereita tai keskiviikkoa. Tunti voidaan järjestää pienemmälle tai isommalle porukalle joko kertaluonteisesti tai jatkuvana. Joogatunti muokataan aina sopivaksi osallistujille ja osallistujilla voi olla hyvinkin erilaiset joogataustat. Lokaatioksi voi valikoitua meidän tunnelmallinen sali Vallilassa tai Töölössä. Voimme tuoda joogahetken myös haluamaane paikkaan – kotiin, puistoon, tai livestriimin kautta minne vaan.​ Tunteihin voimme yhdistää kahvilastamme aamiaissetin, ravitsevan lounaan tai vaikkapa lasit kuplivaa.​

one-to-one -tunnit

Yksityisellä joogatunnilla keskitymme vain sinuun. Näin saat valtavan määrän juuri sinun harjoitustasi tukevaa tietoa. Yksityinen joogatunti eli one-to-one -tunti voi olla oikea vaihtoehto juuri sinulle, jos toivot yksilöllistä opetusta tai harjoitusta tulee muokata esimerkiksi loukkaantumisen vuoksi. Tai ehkä ryhmätunnit eivät ole sinun juttusi. Etenemme harjoituksessa sinun tasosi ja toiveidesi mukaan, sovittaen harjoitus elämäntilanteeseesi. Yksityistunnit voidaan pitää studioillamme tai online-tuntina videon välityksellä. Voit tiedustella yksityistuntia yhteydenottolomakkeen kautta.Ota yhteyttä

Tutustu catering-palveluihimme

Tutustu tiloihimme
Voiko joogatunnin yhteyteen liittää aamupalan tai lounaan?

Ehdottomasti! Tapahtuman yhteyteen voimme järjestää ihanan aamiaissetin, ravitsevan lounaan tai lasit kuohuvaa. Nämä voidaan nauttia kotoisassa vegaanisessa kahvilassamme Vallilassa tai toimitettuna.

Voimmeko varata säännöllisiä tai toistuvia tunteja?

Tämä onnistuu ja joogan hyödyt tulevatkin todella esille muutaman kokeilukerran jälkeen. Ota yhteyttä allaolevan lomakkeen kautta ja suunnitellaan teidän aikatauluun sopivat säännölliset tunnit.

Mitä yksityistilaisuus tai -tunti maksaa?

Yksityistilaisuuden hinta riippuu osallistujien määrästä, lokaatiosta ja ajankohdasta. Hintaan voi vaikuttaa myös, pidetäänkö tunti lähiopetuksena studiollamme vai online-tuntina livestriimin välityksellä. Yleensä yksityisjoogatunti ryhmälle maksaa n. 150-220 euroa. Ota yhteyttä allaolevan lomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Voiko ryhmässä olla eritasoisia joogeja?

Joogatunnille voi hyvin osallistua joogeja, joilla on eripituiset taustat joogan harrastamisesta. Tunti voidaan suunnitella sekä aloittelijoille että harrastajille sopivaksi tarjoamalla useita vaihtoehtoja eri asennoille.

Miten laskutus tapahtuu?
 
Yksityistunnin voi maksaa joko tiloissamme Vallilassa tai Töölössä. Voitte myös lähettää laskutustietonne ja lähetämme teille verkkolaskun.
Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Tervetuloa uusille sivuillemme, toivottavasti viihdyt täällä ♡

Uuteen sivustoomme on sisäänrakennettuna Mindbody-varausjärjestelmä, eli kaikki siellä olleet tietosi ovat siirtyneet uusien sivujemme alle ja ovat tallessa. Tietoturvasyistä emme kuitenkaan voi siirtää salasanaa kahden järjestelmän välillä.

Eli ensimmäisellä kirjautumiskerralla uusien sivujen kautta sinun tulee luoda itsellesi uusi salasana. Voit hyvin käyttää samaa salasanaa, jota käytit aikaisemmin. Pääset tilaamaan uuden salasanan täältä. Mindbody-sovellus ja -sivu toimivat myös edelleen, mikäli kulkeudut sinne.

Kehitämme uusia sivujamme koko ajan ja lisäämme kevään mittaan sivuille rutkasti uutta sisältöä, joten stay tuned!

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä