Yksityis­tunnit

Yrityksille

Yrityksen suurin voimavara ovat sen työntekijät. Heihin kannattaa panostaa. Työntekijöiden hyvinvointiin sijoittaminen on kauaskantoista henkilöstöpolitiikkaa, joka lisää työtyytyväisyyttä ja vähentää sairauspoissaoloja. Järjestämme joogatunteja yritysten arkeen, virkistyspäiville, tyhy-päivään, pikkujouluhin tai vaikkapa pitkän kokouspäivän alkajaisiksi. Joogatunti voidaan järjestää joko kertaluonteisesti tai jatkuvana. Tunti voidaan pitää suomeksi, englanniksi tai ruotsiksi. Lokaatioksi voi valikoitua meidän tunnelmallinen sali Vallilassa, Punavuoressa tai Töölössä. Voimme tuoda joogatunnin myös toimistollenne tai koteihin livestreamin kautta. Virkistyspäivän jatkoksi voimme yhdistää herkullisen aamiaissetin tai ravitsevan lounaan, joko kahvilassamme Vallilassa tai teidän tiloihin toimitettuna. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä!

Ota yhteyttä

Tutustu catering-palveluihimme

Tutustu tiloihimme

Yksityisille

Järjestämme kaikenlaisia yksityistunteja toiveiden mukaan – niin arkeen kuin juhlaan. Kokoonnuitte sitten ystävien tai perheen kanssa juhlistamaan polttareita, synttäreitä, babyshowereita tai keskiviikkoa. Tunti voidaan järjestää pienemmälle tai isommalle porukalle joko kertaluonteisesti tai jatkuvana. Joogatunti muokataan aina sopivaksi osallistujille ja osallistujilla voi olla hyvinkin erilaiset joogataustat. Lokaatioksi voi valikoitua meidän tunnelmallinen sali Vallilassa, Punavuoressa tai Töölössä. Voimme tuoda joogahetken myös haluamaane paikkaan – kotiin, puistoon, tai livestriimin kautta minne vaan.​ Tunteihin voimme yhdistää kahvilastamme aamiaissetin, ravitsevan lounaan tai vaikkapa lasit kuplivaa.​

Ota yhteyttä

Tutustu catering-palveluihimme

Tutustu tiloihimme

One-on-one -tunnit

Järjestämme tunteja myös yhdelle henkilölle. Voit valita yksityisen joogatunnin tai joogan yksilövalmennuksen. One on one -tunti kesittyy aina vain sinuun. Näin saat valtavan määrän juuri sinun harjoitustasi tukevaa tietoa. Lue lisää täältä. Voit tiedustella yksityistuntia yhteydenottolomakkeen kautta.

Ota yhteyttä

Tutustu catering-palveluihimme

Tutustu tiloihimme

Ehdottomasti! Tapahtuman yhteyteen voimme järjestää ihanan aamiaissetin, ravitsevan lounaan tai lasit kuohuvaa. Nämä voidaan nauttia kotoisassa vegaanisessa kahvilassamme Vallilassa tai toimitettuna.

Tämä onnistuu ja joogan hyödyt tulevatkin todella esille muutaman kokeilukerran jälkeen. Ota yhteyttä allaolevan lomakkeen kautta ja suunnitellaan teidän aikatauluun sopivat säännölliset tunnit.

Yksityistilaisuuden hinta riippuu osallistujien määrästä, lokaatiosta ja ajankohdasta. Hintaan voi vaikuttaa myös, pidetäänkö tunti lähiopetuksena studiollamme vai online-tuntina livestriimin välityksellä. Yleensä yksityisjoogatunti ryhmälle maksaa n. 160-300 euroa. Ota yhteyttä allaolevan lomakkeen kautta ja olemme teihin yhteydessä yhden arkipäivän kuluessa.

Joogatunnille voi hyvin osallistua joogeja, joilla on eripituiset taustat joogan harrastamisesta. Tunti voidaan suunnitella sekä aloittelijoille että harrastajille sopivaksi tarjoamalla useita vaihtoehtoja eri asennoille.

Lähetämme yksityistunnista laskun jälkikäteen sähköpostilla tai verkkolaskuna. Voimme myös sopia tarvitteassa maksusta paikan päällä.

Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Uusi Rootsissa?

Aloita tästä

×