Opettajat

Tunneillamme olet aina osaavien, välittävien ja ammattitaitoisten opettajiemme ohjauksessa. Rootsin tiimi koostuu upeasta joukosta oman alansa osaajia. Opettajiemme kirjoon mahtuu niin täysiaikaisia joogaopettajia kuin myös asiantuntijoita, tutkijoita, opiskelijoita, äitejä, yrittäjiä ja konsultteja. Ihmisiä siinä missä jokainen meistä. Opettajamme omaavat jokainen oman uniikin ohjaustyylinsä kunnioittaen jokaista tunnille saapuvaa. Opettajat jakavat intohimon liikkumista, joogaa sekä kehon ja mielen tasapainoa kohtaan, kannustaen myös sinua kuuntelemaan itseäsi. Tehdään yhdessä pienistä hetkistä maton päällä merkityksellisiä.

Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Tervetuloa uusille sivuillemme, toivottavasti viihdyt täällä ♡

Uuteen sivustoomme on sisäänrakennettuna Mindbody-varausjärjestelmä, eli kaikki siellä olleet tietosi ovat siirtyneet uusien sivujemme alle ja ovat tallessa. Tietoturvasyistä emme kuitenkaan voi siirtää salasanaa kahden järjestelmän välillä.

Eli ensimmäisellä kirjautumiskerralla uusien sivujen kautta sinun tulee luoda itsellesi uusi salasana. Voit hyvin käyttää samaa salasanaa, jota käytit aikaisemmin. Pääset tilaamaan uuden salasanan täältä. Mindbody-sovellus ja -sivu toimivat myös edelleen, mikäli kulkeudut sinne.

Kehitämme uusia sivujamme koko ajan ja lisäämme kevään mittaan sivuille rutkasti uutta sisältöä, joten stay tuned!

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä