Hoitohuone

Osteopatia

Mitä sitten on osteopatia? Osteopatiassa ihminen nähdään kokonaisuutena, jonka terveyteen vaikuttavat niin fyysiset, psyykkiset kuin sosiaalisetkin tekijät. Myös rakenteen ja toiminnan vaikutus toisiinsa on merkittävä. Osteopaatilla on käytössään useita lempeitä ja turvallisia hoitotekniikoita, joiden kautta hoito kohdistetaan lihaksiin, niveliin, sidekudokseen sekä sisäelimiin ja hermostoon. Kehoa pyritään tasapainottamaan, jotta hengityksellä, verenkierrolla sekä nestekierrolla olisi mahdollisimman vapaa kulku kehossa. Kehon osat ovat yhteydessä toisiinsa, joten hoidossa ei keskitytä vain oireilevaan osaan, vaan hoito voi kohdistua oireilevan alueen ulkopuolelle.

 

Julia

”Osteopatian pariin ajauduin halusta ymmärtää kehon toimintaa ja rakennetta, sekä kehon yhteyttä äärettömän kiehtovaan ja monimutkaiseen ihmismieleen. Osteopaattina pidän tärkeänä aitoa kohtaamista ja hyvää vuorovaikutusta. Työskentelytapani on lempeä, kehoa kuunteleva. Tarvittaessa ohjaan harjoitteita ja keskustellen löydämme juuri sinun elämässäsi merkittäviä asioita hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.”

Lue lisää ja varaa oma aikasi: https://www.osteopaattijuliasieppi.fi/

- Roots
Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Tervetuloa uusille sivuillemme, toivottavasti viihdyt täällä ♡

Uuteen sivustoomme on sisäänrakennettuna Mindbody-varausjärjestelmä, eli kaikki siellä olleet tietosi ovat siirtyneet uusien sivujemme alle ja ovat tallessa. Tietoturvasyistä emme kuitenkaan voi siirtää salasanaa kahden järjestelmän välillä.

Eli ensimmäisellä kirjautumiskerralla uusien sivujen kautta sinun tulee luoda itsellesi uusi salasana. Voit hyvin käyttää samaa salasanaa, jota käytit aikaisemmin. Pääset tilaamaan uuden salasanan täältä. Mindbody-sovellus ja -sivu toimivat myös edelleen, mikäli kulkeudut sinne.

Kehitämme uusia sivujamme koko ajan ja lisäämme kevään mittaan sivuille rutkasti uutta sisältöä, joten stay tuned!

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä