Hoitohuone

Osteopatia

Mitä sitten on osteopatia? Osteopatiassa ihminen nähdään kokonaisuutena, jonka terveyteen vaikuttavat niin fyysiset, psyykkiset kuin sosiaalisetkin tekijät. Myös rakenteen ja toiminnan vaikutus toisiinsa on merkittävä. Osteopaatilla on käytössään useita lempeitä ja turvallisia hoitotekniikoita, joiden kautta hoito kohdistetaan lihaksiin, niveliin, sidekudokseen sekä sisäelimiin ja hermostoon. Kehoa pyritään tasapainottamaan, jotta hengityksellä, verenkierrolla sekä nestekierrolla olisi mahdollisimman vapaa kulku kehossa. Kehonosat ovat yhteydessä toisiinsa, joten hoidossa ei keskitytä vain oireilevaan osaan, vaan hoito voi kohdistua kauaskin oireilevasta alueesta.

Julia

“Osteopatian opintojen pariin ajauduin halusta ymmärtää kehon toimintaa ja rakennetta, sekä kehon ja mielen yhteyttä. Oma taustani on kestävyys- ja voimaharjoittelussa, joten omien tarpeiden myötä hakeuduin osteopaatille ja sain tarvitsemaani apua.

Osteopaattina pidän tärkeänä aitoa kohtaamista ja hyvää vuorovaikutusta. Työskentelytapani on lempeä, kehoa kuunteleva. Tarvittaessa ohjaan harjoitteita ja keskustellen löydämme juuri sinun elämässäsi merkittäviä asioita hyvinvoinnin ylläpitämiseksi.”

Lue lisää: https://www.osteopaattijuliasieppi.fi/

Varaa oma aikasi: https://varaa.timma.fi/rootshelsinki

Kasvohoidot ja hieronnat

Rootsissa saat kasvohoidot ja hieronnat lämpimällä, ammattitaitoisella ja kokonaisvaltaisella otteella. Hoidot tehdään luonnonkosmetiikan helmillä. Jokainen hoito yksilöidään asiakkaan tarpeita vastaamaan ja hoidot hellivät mieltä, kehoa ja ihoa.

Sanni

“Hei, olen Sanni, CIDESCO-SKY-Esse kosmetologi ja vastaanotolleni voit tulla ihanaan ja harmooniseen Roots Helsingin hoitohuoneelle. Hoitoni ovat kehoa, mieltä ja hermostoa helliviä ja tehokkaita ihonhoidollisesti.

Erikoisosaamistani on ihon erilaisten epätasapainotilojen kokonaisvaltainen hoito sekä hermostoa rauhoittavat, kehon jumeja lempeästi avaavat ja kipuja helpottavat  hieronnat. Liftaavat ja kauniin glown kasvoille tuovat kasvohoidot sekä kehon neste- ja verenkiertoa tehostavat ja kuona-aineet liikkeelle laittavat hieronnat ovat vahva osaamisalueeni. Olet lämpimästi tervetullut hoitoon.

Olen erikoistunut urallani naisten ihonhoitoon. En ota tällä hetkellä vastaan miehiä.”

Varaa oma aikasi: https://varaa.timma.fi/rootshelsinki

Kuva: Mari Waegelein

- Roots
Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Uusi Rootsissa?

Aloita tästä

×