Neljän viikon joogahaaste

Pidä huolta henkilöstösi palautumisesta, tilaa 4 viikon joogahaaste!

Etätyön haastaessa niin aivot kuin kehon keinoja palautumiseen ja yhteisöllisyyden kasvattamiseen kaivataan nyt enemmän kuin koskaan.

Olemme luoneet neljän viikon joogahaasteen, joka tarjoaa kotitoimistoille liikettä, lepoa ja hengähdyshetkiä. Viikoittainen joogaharjoitus luo rutiineja ja tarjoaa vastapainoa työlle. Joogatunti voi olla esimerkiksi energisoiva aamunavaus, virkistävä lounasjooga tai lempeän palauttava after work -tunti.

Neljän viikon joogahaaste sisältää:

  • Yhden viikottaisen live streamatun joogatunnin (45 min tai 60 min) valitsemaanne aikaan sekä tallenteet jokaisesta tunnista. Tallenteet ovat käytössänne koko neljän viikon ajan.
  • Osaavan ja koulutetun joogaopettajan teille räätälöimän neljän viikon kokonaisuuden ja samat kasvot ruudulla joka viikko.
  • Teidän porukallenne räätälöidyn nimen tälle joogahaasteelle sekä markkinointitekstit kannustamaan osallistujia.
  • 3 kappalettta kuukauden käyttöoikeus ROOTS-videopankkiin arvottavaksi osallistujien kesken.
  • Rootsin työhyvinvointiin keskittyvän uutiskirjeen kuukausittain jokaiselle osallistujalle.

 

Tunneistamme sanottua:

”Maadoittaa etätyön lomassa, vahvistaa ja keskittää.”

”Rootsin joogatunnit ovat saaneet hyvää palautetta. Osa on päässyt näiden avulla takaisin tykätyn harrastuksen pariin, kehuja tullut myös siitä, että stream oli jälkikäteen katseltavissa. Yksi kommentti oli ”aivan ihana tunti”. Tämä on ollut oikein hyvä juttu tähän kevääseen meille.”

”Hyvin toteutettu, visuaalisesti kaunis (videolla), helppo käyttää, hyvä viestintä, monipuolisesti eri tunteja, hyvää ohjausta.”

Easygoing and chill, perfect for when you need a moment to regroup and find your center again.”

Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Tervetuloa uusille sivuillemme, toivottavasti viihdyt täällä ♡

Uuteen sivustoomme on sisäänrakennettuna Mindbody-varausjärjestelmä, eli kaikki siellä olleet tietosi ovat siirtyneet uusien sivujemme alle ja ovat tallessa. Tietoturvasyistä emme kuitenkaan voi siirtää salasanaa kahden järjestelmän välillä.

Eli ensimmäisellä kirjautumiskerralla uusien sivujen kautta sinun tulee luoda itsellesi uusi salasana. Voit hyvin käyttää samaa salasanaa, jota käytit aikaisemmin. Pääset tilaamaan uuden salasanan täältä. Mindbody-sovellus ja -sivu toimivat myös edelleen, mikäli kulkeudut sinne.

Kehitämme uusia sivujamme koko ajan ja lisäämme kevään mittaan sivuille rutkasti uutta sisältöä, joten stay tuned!

Uusi Rootsissa?

Aloita tästä