jooga

”Give the ones you love wings to fly, roots to come back, and reasons to stay.” - Dalai Lama 

Haluamme auttaa jokaista luomaan oman käsityksen joogasta. Kaikilla meillä on omat syymme tulla maton päälle, ja toivommekin, että valitset tunnin aina omaa oloasi kuunnellen ja kunnioittaen. Tuntimme ovat aina ohjattuja tunteja osaavien ja koulutettujen ohjaajien pitäminä. Tarjoamme noin 50 viikkotuntia pehmeästä dynaamiseen ja kaikkea siltä väliltä. Jokainen meistä kaipaa joskus haastetta ja toisinaan taas pehmeyttä - molemmille on paikkansa.

Joogastudiomme sijaitsevat Vallilassa ja Töölössä. Sen lisäksi osa tunneistamme livestriimataan koteihin. Tutustu ohjaajimme ja eri tunteihimme, ja löydä itsellesi sopivin tunti. 

YKSITYISTUNTI?

Tuomme joogatunnit myös toimistollesi tai kotiin. Tai järjestämme haluamasi yksityistunnin meillä oli kyse sitten viikkotunnista, polttareista tai vaikka virkityspäivästä. Kysy lisää: info@rootshki.fi

JOOGATUNTI, WORKSHOP TAI MUU TAPAHTUMA?

Vuokraamme salejamme myös omille tunneillesi tai yksityiskäyttöön viikkotuntien ulkopuolella. Tunnit, workshopit, tapahtumat, seminaarit tai mitä vaan haluat järjestää. Tai voimme järjestää jotain yhdessä. Ole yhteydessä: info@rootshki.fi.

Haluatko tietää, mitä Rootsissa on menossa?

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Vallilan kahvilan aukioloajat:

Ma-Pe 8-14

La 9-14

info@rootshki.fi

0405015959

 

Roots Helsinki Töölö

Yoga (auki joogatuntien yhteydessä)

Museokatu 17

00100 HKI

Jooga:

info@rootshki.fi

+358 40 1438600 (ma-pe 8-16)

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Rootshki Oy

y-tunnus: 2960829-8

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle