Pötköttele ja pumppaa

Palaa takaisin Sisältöön pääsy on rajoitettu Tilaa Roots Online ROOTS online 1 pv 7.50 € Tilaa ROOTS online 1 vk 14.50 € Tilaa ROOTS online kuukausijäsenyys 16.50 € Tilaa Oletko jo jäsen? Kirjaudu sisään

Arjen mikrotauko

Tämä on lyhyt mikrotauko arjen keskelle. Ota tauko töistä, arjesta tai lisää liikettä vapaapäivään. Et tarvitse tähän taukoon välineitä.

Helpostusta hartiajumeihin

Tässä harjoituksessa mobilisoit ja avaat hartianseutua. Tämä harjoitus sopii varsinkin toimistotyöläisille tai esimerkiksi talven liukkaudessa hartiat korvissa tallustaville. Jos kaipaat vetreytystä ylävartalolle niin hyppää mukaan. Nappaa itsellesi kaksi blokkia ja tennis- ja triggerpallo.

virkistävä toiminnallinen harjoitus

Sopii tasapainottamaan arjen toimintoja, tai vaikka muun harjoittelun yhteyteen. Lempeästi aktivoiva koko kehon harjoitus.

postpartum: keskivartalo

Helppo keskivartalon kuntoutustreeni. Panosta syvän hengityksen löytämiseen, jossa liikutat selkeästi kylkiluita auki ja kiinni, samalla pidentäen rankaa jokaisella uloshengityksellä. Kun liikkeet tulevat tutuksi ja tekniikka alkaa sujumaan, lisää asteittain sarjoja ja kierroksia. Tärkeää on, että saat nostettua vatsaonetelon paineen ylös eli älä vedä vatsaa sisäänpäin (ns vatsan laihistus) vaan vedä lantionpohjaa ja vatsaa aina ylöspäin kohti sydäntä.
Sinulla ei ole voimassa­olevia maksutapoja
Kauppaan
Uusi Rootsissa?

Aloita tästä

×