OPETTAJAT

AINO-SOFIA

Aino-Sofia on RYT-200 joogaopettaja sekä lapsijoogaopettaja. Aino-Sofian flow tunneilla liikutaan lempeällä ja keholle turvallisella tavalla, mutta hänen tunneillaan oppilaat saavat halutessaan myös hieman haastaa itseään. Restoratiivinen ja yin jooga ovat myös lähellä hänen sydäntään, koska hän uskoo että arjessa on usein tärkeämpää osata hidastaa kuin lisätä tahtia. Siksi myös Aino-Sofian tunneilla on aina aikaa rauhoittua ja ottaa hetki itseään kuunnellen. Aino-Sofia uskoo että jooga on erinomainen väline kaikille jotka haluavat pitää kehonsa ja mielensä hyvinvoivana, sekä lisätä hyväksyntää ja rakkautta itseään sekä muita ihmisiä kohtaan.

 

Aino-Sofialla on kaksi pientä poikaa, joiden kanssa yhdessä hän myös leikkimielisesti joogaa. Aino-Sofia on horoskoopiltaan vesimies, hänen juurensa ovat maalla, ja hän on äärimmäisen kiitollinen elämässään kaikista kohtaamistaan ihmisistä. 

AURORA

Aurora löysi joogan vuonna 2008 avuksi toimistotyön tuottamiin selkäkipuihin ja stressiin. Sen jälkeen matto on kulkenut mukana ympäri suomalaisia ja ulkomaisia joogakouluja ja johdattanut joogaopettajaksi. Joogassa Auroraa vetää puoleensa pyrkimys tasapainoon liikkeen ja pysähtymisen avulla. Hän on myös hyvinvointi-intoilija ja ikuinen oppija, jota kiinnostaa tutustua kaikkeen, mikä voi lisätä fyysistä tai henkistä hyvää oloa. Auroran liikuntatausta on tanssissa ja siksi dynaaminen, virtaava liike, kehon linjauksiin tutustuminen ja liikettä tukeva musiikki ovat hänelle luontevia opettamisen työkaluja - hiljentymistä unohtamatta. Aurora ohjaa yin & yang sekä flow-tunteja.


 

EEVA

Eeva on Katonah joogaan sekä restoratiiviseen joogaan erikoistunut joogaopettaja (RYT200 & Katonah Yoga® 200h), joka tällä hetkellä inspiroituu vuoden kiertokulusta ja luonnon viisaudesta, klassisesta baletista, silmiä hivelevistä ympäristöistä sekä muiden kehollisesta voimaannuttamisesta.

 

Jooga harjoituksena ja elämäntapana merkitsee Eevalle kehon, mielen ja hengityksen yhteyttä sekä oleellisimman äärelle palaamista, jonka suuntana on vaivaton, rehellinen ja iloinen elämä omassa kehossa ja ympäröivässä maailmassa. 

EMILIA

Emilia on liikkunut itse koko elämänsä ja liikuttanut muita 12 vuoden ajan. Jooga tuli Emilian elämään, kun hän etsi paikkaa hidastaa, hiljentyä ja nähdä pinnan alle. Jooga on Emilialle haavoittuvaisuuden hyväksymistä – uusien mahdollisuuksien löytämistä. 

 

Emilia on RYT300 joogaopettaja, lapsijoogaopettaja sekä joogastudio Roots Helsingin perustaja. Emilia haluaa luoda opettamillaan tunneilla tunnelman, jossa jokainen liikkuu matolla omaa uniikkia kehoa kuunnellen – antautuen tai haastaen. 


 

EMILIA S.

 

Emilia S. on joogaopettaja (RYT200) ja Suomen Kansallisoopperan ja -baletin päätoiminen fysioterapeutti (v. 2005-  ). Hänellä on 20 vuotta ohjauskokemusta kehonhuollon, liikunnan, kuntoutuksen, tanssin sekä ilma-akrobatian aloilla. Emilia on tanssinut ja harrastanut musiikkia pienestä pitäen. Hänellä on monipuolista esiintymis- ja kilpailukokemusta, näyttämöt kutsuvat silloin tällöin edelleen. Luontoa rakastavan Emilian juuret on Pohjois-Suomessa ja hänellä on viisas teini-ikää lähestyvä tytär.

 

Emilia on ammattitaitoinen ja myötätuntoinen opettaja, joka pyrkii tarjoamaan turvallisen ja kokonaisvaltaisen harjoituksen, sekä lempeyttä että haastetta yksilöllisen tarpeen mukaan. Tunneilla voi löytää luovuuden ja virtaavan liikkeen ilon, unohtamatta pysähtymistä, itsetutkiskelua ja hyväksyvää läsnäoloa.

 

Elämän eri vaiheissa jooga on merkinnyt eri asioita. Nyt se on Emilialle elämäntapa ja osa jatkuvaa kasvua. Se on rauhaa, valoa ja sydämen työtä, jota hän haluaa opettajana jakaa, kunnioittaen kunkin omaa yksilöllistä matkaa.


 

Kuva tulossa

EMMA

Emma Räsänen on tällä hetkellä Helsinkiin juurtunut flow- ja yinjoogaopettaja. Ensirakkautensa tanssin jälkeen joogan pariin löytänyt Emma ohjaa tuntinsa lempeyden kautta ja uskoo että voimakkaastakin harjoituksesta voi löytää uusia ulottuvuuksia. Harjoituksessa tärkeintä on löytää tasapaino kannattelun ja täydellisen hellittämisen välitä oman kehon liikkeestä sekä hengityksen virrasta nauttien. Turvalliset linjaukset ovat avainasemassa oman kehon kunnioittamisessa, mutta harjoitusta ei missään nimessä tarvitse tehdä otsa rypyssä vaan ennemminkin pieni pilke silmäkulmassa ja huumorin kautta.

 

Matolla tärkeää on löytää oma uniikki harjoituksensa ja uskaltaa sukeltaa sinne täysin. Tyhjyydestä voi löytää kannattelua ja irtipäästämisestä saa nauttia.

EVELIINA

Eveliina on joogaopettaja (RYT200)​ ja​ Mindfulness-ohjaaja CFM®​. ​Eveliinan ohjauksen tavoitteena on luoda lempeä ja hyväksyvä tila, jossa jokaisen on mahdollista tutkia ja kohdata itsensä juuri sellaisena kuin on sillä hetkellä. Pysähtyminen joogamatolle on Eveliinan näkemyksen mukaan elämämme ainutlaatuinen tilaisuus, jonka aikana voi asettautua tuntemaan, oivaltamaan ja ​olemaan jatkuvan tekemisen ja suorittamisen sijaan.

​ ​​

Eveliinan ohjauksessa nousevat esille kehon ja mielen yhteys, hengitys ja aistiminen​, turvallisia linjauksia unohtamatta. ​Aikeena on lempeän asenteen kautta antautua kokemaan ​sekä​ oppia näkemään ja kuulemaan kehon​ ja mielen asettamat rajat​. 

 

Eveliina kouluttautuu jatkuvasti ja karkaa välillä pitkille retriiteille syventämään meditaatioharjoitustaan. Rootsissa hän ohjaa Slow Flowta ja Lempeää iltaa. 

HANNA

Hanna on joogaopettaja ja doula, (joka tarjoaa myös intialaista päähierontaa ja vauvahierontaa). Hanna ohjaa vinyasa flowta ja yiniä. Tunneilla tärkeintä on irtipäästäminen, mielen hiljentäminen, kehon kuunteleminen ja arvostaminen, anatomisesti järkevien mutta omaa kehoa palvelevien linjausten löytäminen, omien rajojen testaaminen ja onnistumisen elämykset. 

HANNA Å

Hanna on peruskoulutuksen (RYT200) käynyt flow ja yin joogaopettaja.  Valmistumisensa jälkeen Hanna on syventynyt myös aerial joogaan. Hannan rakkaus joogaan syntyi akrojoogan kautta, jota hän yhä harrastaa joogan vierellä. Hanna opettaa Rootsissa dyynamista ja leikkisää flow joogaa lempeällä otteella. Oikeat linjaukset ja itsensä kuuntelu on tärkeää Hannalle, kuten myös tarvittaessa itsellensä nauraminen.

IIDA

Iida was born in Kallio Helsinki into a family line of ballet dancers. Coming from a background of ballet, the physical challenges of a highly technical yoga practice initially intrigued Iida with a natural familiarity. But it was yoga’s philosophical concepts and their application to one’s life that were and remain her driving interest beyond the asana – and drove her to the path of teaching, leading to an RYT200 certificate in 2019.

 

Iida is a free-spirited ball of energy teaching both creative Flow classes and down-to-earth Yins. She loves rollercoasters, scary movies, high places, lip-syncing to hip hop songs and spontaneous naps. As an adrenaline-junkie and devoted life-enthusiast, she is always looking for new thrills and adventures – an attitude you might sense in her playful classes. 

INKA

Inkan rakkaus joogaan kehittyi jo ala-asteikäisenä vanhempien astangaharrastuksen kautta. Jooga kulki pitkään ratsastuksen ohessa kehonhuoltona sekä tasapainottajana teini-iän kuohuissa. Loukkaantumisten kautta Inka kiinnostui enemmän kehon ymmärtämisestä ja kouluttautui keväällä 2013 joogaohjaajaksi (RYT 200). Koska alati muuttuva keho ja jooga ovat ikuinen tutkimuskohde, Inka kouluttautuukin jatkuvasti mm. Meghan Currien, Ray Longin ja Jarno Härkösen kanssa. Tämän lisäksi hän opiskelee liikunnanohjaajaksi Vierumäellä (AMK) ja on lukenut liikuntalääketieteen perusopinnot. Inka ohjaa tunneilla vahvasti omien kokemusten, oman kehon ymmärtämisen ja hengityksen kautta. Jooga on keino syventyä omaan kehoon, mieleen ja alati muuttuvaan hetkeen.

JENNI

Jenni on intohimoinen yogini, joka alunperin löysi joogan pariin pitkäaikaisen juoksuharrastuksen kautta halusta koetella kehoa uudella ja monipuolisemmalla tavalla. Jooga on Jennille oman kehon ja mielen rajojen haastamista, uuden löytämistä ja uskallusta. Hän ohjaa pääsääntöisesti rauhallisia mutta dynaamisia flowta, jossa kehoa ja mieltä haastetaan hymyssä suin, itseään kuunnellen.

JULIA

Julia graduated as a 200-hr Vinyasa & Hatha yoga teacher from Power of Now Oasis in Sanur, Bali the year of 2015. Shortly after the training she moved to Palawan, the Philippines to work at a yoga teacher at a detox centre. After this she has been teaching in Sweden, Iceland and now, Finland.

 

In November 2017 she completed her 300-hr Vinyasa teacher training at Sampoorna Yoga in Goa, India. She is always looking for ways to expand her knowledge as a yoga teacher and self-study is part of her everyday-life.

 

In her classes you can expect to find a stronger connection to your true self, to move dynamically and to find feel each moment as it is. Julia has a desire to bring people back to the practice of self-love and to create a safe space for healing to happen. She strongly feels that yoga is for everyone regardless of age, physical fitness or background. For her, yoga is to enjoy, have fun and to surrender oneself into the journey of life.

LINDA

Linda has always been drawn to mindful movement and gymnastics was a big part of her life growing up. As she stepped on her yoga mat for the first time in 2012, she found a new way to express herself through movement. Her never ending interest in the practice, yoga philosophy and anatomy led her to take her first yoga teacher training at Villa Mandala. She receivied her RYT200 certificate in 2016 and started to share her practice with others right after. As a lifetime learner and a traveller at heart, she is always on the lookout for new inspiration around the world and she has had the opportunity to learn from from many wonderful teachers, such as Mia Jokiniva, Jenni Morrison-Jack, Shiva Rea, Gloria Latham and Duncan Parviainen. She recently completed her RYT500 training at Byron Yoga Center in Melbourne and continues to study another advanced training at Semperviva in Vancouver. 

LOTTA

Lotta on harjoitellut astangaa vuodesta 2001 asti ja opettanut vuodesta 2004 Helsingin eri joogakouluissa ja kuntokeskuksissa. Astangassa Lottaa viehättää sen upea tasapainoa tuova kokonaisuus, jossa saat liikunnan hyödyt, hengityksen tuoman elinvoiman ja katseen kohdistamisesta syntyvän meditaation tilan. Lotta opettaa astangan lisäksi myös muita joogamuotoja ja painottaa opetuksessaan lempeän turvallista, yksilölliset erot huomioon ottavaa lähestymistapaa.

LAURA

Laura löysi joogan pariin alunperin astangajoogan kautta, joka toi helpostusta selkä- ja hartiakipuihin. Joogaharjoituksen kehon ja mielen yhdistävä harmonia vei mukanaan ja johdatti lopulta kaksivuotiseen RYT500 joogaopettajakoulutukseen. Sittemmin Lauran joogaharjoitus on muuttunut kehon päivittäisiä tarpeita  kuuntelevammaksi ja nykyään Laura astuukin matolle useimmiten ilman minkäänlaisia ennakko odotuksia harjoituksesta, avoimena kehon viisaudelle. 

 

Opetuksessaan Laura pyrkii ohjaamaan niin, että jokainen ohjattava löytäisi omaa kehoa ja kehon sen hetkistä olotilaa parhaiten palvelevan harjoituksen. Joogaharjoitus on ennen kaikkea Lauralle mahdollisuus päästää irti turhasta, rauhoittua ja olla hetkessä. Hän pyrkii tunneillaan luomaan tunnelman, jossa sama olisi mahdollista myös jokaselle tunnille osallistuvalle.

MARIKA

Marika ohjaa tällä hetkellä hathaa, flowta ja yiniä. Marika on liikkunut aktiivisesti koko ikänsä, ja kehollisuuden tutkimisesta on tullut tärkeä osa elämää. Lapsuuden ja teini-iän pitkä kilpaurheilutausta toi tutuksi kehon kauniin ulkoisen muodon ja asentojen tavoittelun. Joogan löydettyä Marikaa alkoi kiinnostaa sisältä käsin lähtevä, suoritusvapaa harjoitus, josta keho ja  mieli voivat olla myös kiitollisia. Joogasta voi löytää aina uudelleen sen kokonaisvaltaisen vaikutuksen, jossa voi kokea mielen selkeyttä ja keveyttä. Marikalle tärkeäksi osaksi harjoitusta on muodostunut hengityksen vaikutus kehoon, mieleen ja liikkeeseen.  Ohjaamisessa on läsnä yhteyden luominen kehoon, sopivan dynamiikan ja tasapainoisen yhteyden löytäminen harjoitukseen, liikkeen virtaus sekä läsnäolo ja keveys. Marika opettaa joogaa sallivalla otteella, jossa tärkeää on itsensä kuuntelu ja sen hetkistä olotilaa parhaiten tukeva harjoitus.

MINNI

Minni on joogaopettaja (RYT200), joka löysi joogan pariin nuoruusiässä viehättyen sen tuomasta rauhan ja hyvänolon tunteesta kehossa ja mielessä. Jooga on kulkenut matkassa siitä lähtien. Minnin joogapolkua on aina viitoittanut oma harjoitus, joka inspiroi pysähtymään päivittäin oman itsen äärelle. Joogaharjoituksen Minni näkee mahdollisuutena linjata itsensä aina uudestaan. Harjoituksesta löytyy parhaimmillaan työkaluja myös maton ulkopuolelle.  Minni ohjaa lempeää hathajoogaa, jossa pyritään vahvistamaan kehoa ja mieltä läsnäolevaan hetkeen syventyen.

NINA

Nina and yoga first crossed paths in the late 90s when she fell asleep in a community yoga class and woke up to her own snores. Since then she’s pursued, studied and practiced yoga in various forms and settings. At present she’s most interested in Embodied Flow, tantra and radical self care through yoga. She believes yoga is for everyone, the body knows best and that Nick Cave is the ultimate yoga class soundtrack. She (still) thoroughly enjoys savasana.

Nina graduated as a RYT200 flow and yin yoga teacher in 2014 and is currently studying towards her RYT500 certification. At Roots Helsinki she teaches Yin in English.

PAULA

Paula (RYT500) on joogaopettaja, joka rakastui voimakkaaseen asanaharjoitukseen Thaimaassa vuonna 2011. Hänen koulutustaustansa on klassisessa dynaamisessa hathajoogassa (sivanandajooga) sekä vinyasa flow:n ja selkäystävällisten linjausten parissa. Paulalle on tärkeää inspiroitua, kyseenalaistaa ja tutkia joogaharjoitusta ennakkoluulottomasti eri näkökulmista sekä suuntauksista käsin.

Tunneilla Paula pyrkii yksilöllisyyteen ja antaa tuntityypistä riippumatta paljon vaihtoehtoja jooga-asennoissa. Itsensä kohtaaminen ja salliminen sen hetkisestä mielen-ja kehontilasta riippumatta on turvallista hänen tunneillaan.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

Roots Helsinki Vallila

Café & Yoga

Eurantie 8

00550 HKI

Avaamme kahvilan 1.6!

Ma-To 8-13

Pe-La 9-14

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

Roots Helsinki Töölö

Yoga 

Museokatu 17

00100 HKI

info@rootshki.fi

+358 40 5778107 (ma-pe 8-16)

  • Instagram - Grey Circle
  • Facebook - Grey Circle